Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Fujitsu Arrows Tab, o tabletă subacvatică

30.08.2011

Aveți nevoie de o tabletă rezistentă la apă? Deși nu suntem siguri de ce cineva ar avea nevoie de astfel de tabletă, Fujitsu intenționează să lanseze un asemenea dispozitiv sub numele de Arrows Tab.
Fujitsu Arrows Tab, o tabletă subacvatică

Tableta Fujitsu Arrows Tab e prevăzută cu un ecran de 10.1 inch, o rezoluție nativă de 1280 x 800 pixeli și va rula un sistem de operare Android Honeycomb 3.1. Puterea de procesare este oferită de un microprocesor dual-core TI-OMAP tactat la frecvența de 1 GHz alături de 1 GB de memorie RAM și 16 GB de capacitate de stocare. Alte caracteristci includ o cameră foto frontală de 1.3 MP și una aflată pe partea din spate de 5 MP, TV-Tuner și desigur rezistență la apă.

Detalii privind disponibilitate și preț nu au fost încă dezvăluite, dar este de așteptat ca tableta să fie lansată în septembrie pe piața japoneză.

Sursa: ubergizmo.com

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Cheia Internetului se află în mâinile a șapte persoane
  Cheia Internetului se află în mâinile a șapte…

  Gizmodo.com anunță existența unei chei a Internetului care poate fi utilizată în cazul unui eveniment catastrofic, care ar putea da peste cap world wide web-ul.

  Lenovo lansează IdeaPad K1 cu Android 3.1
  Lenovo lansează IdeaPad K1 cu Android 3.1

  Pentru fanii sistemului de operare Android, Lenovo a lansat tableta IdeaPad K1 cu Honeycomb (mai exact Android 3.1).

  GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
  GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

  Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…