Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Eurocom introduce stația de lucru mobilă, Neptune

15.11.2011

Compania Eurocom este recunoscută pentru notebook-urile sale extreme de puternice. Recent, compania a introdus un nou colos în linia sa de stații de lucru mobile, Eurocom Neptune.
Eurocom introduce stația de lucru mobilă, Neptune

Eurocom Neptune este un notebook cu ecran Full HD LED Backlit de 17.3 inch cu o rezoluție nativă de 1920 x 1080 pixeli echipat cu un procesor pe măsură, Intel Quad-Core i7-2960XM, și o placă video dedicată nVIDIA GeForce GTX580M cu nVIDIA 3D Vision. Deasemenea, notebookul suportă până la 32 GB memorie RAM și până la 3 unități de stocare de tip SSD sau HDD.

Neptune este prevăzut cu 2 porturi USB 3.0, 2 porturi USB 2.0, un cititor de carduri 9-în-1, un port eSATA, un port HDMI, conectivitate WiFi și Bluetooth.

Eurocom Neptune este disponibil la un preț de pornire de 1635$ (în această configurație fiind prevăzut cu un procesor Intel Core i5 și placă video nVIDIA GeForce GTX 560M).

 Sursa: pclaunches.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Eurocom integrează în sistemele sale noua placă video AMD Radeon HD 6970
Eurocom integrează în sistemele sale noua placă…

Eurocom a anunțat că vor începe imediat echiparea unei serii mari de notebookuri și stații de lucru cu noua placă video AMD Radeon HD 6970M.

citeste articol +
Intel extinde linia de procesoare Intel Core i7
Intel extinde linia de procesoare Intel Core i7

Intel intenționează să extindă linia de procesoare dedicate laptopurilor, astfel vor adăuga în al patrulea trimestru al acestui an 4 noi versiuni de procesoare din seria Intel Core…

citeste articol +
GeForce GTX 580M, cel mai rapid GPU de la nVIDIA
GeForce GTX 580M, cel mai rapid GPU de la nVIDIA

nVIDIA a anunțat noul motor grafic, GeForce GTX580M, care este, după afirmațiile companiei, „cel mai rapid GPU pentru notebookuri”.

citeste articol +