Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Dell încetează producția tabletei Streak 7

04.12.2011

Dell a încetat producția tabletei Streak 7, această decizie fiind luată la doar câteva luni de la anunțarea indisponibilități tabletei Streak 5.
Dell încetează producția tabletei Streak 7

Compania Dell a introdus în această vară în China tableta cu ecran de 10 inch, Dell Streak 10 Pro, dar această nu este încă disponibilă în afara țării mai sus menționate.

Dell continuă să vândă smartphone-ul Venue și netbookul hibrid Inspiron Duo pe piața din Statele Unite ale Americii. Deasemenea, compania a introdus de curând tabletă destinată mediului business, Latitude ST.

Încă se mai pot achiziționa accesorii pentru tableta Streak 7, și compania va continua să ofere utilizatorilor posibilitatea de a face un upgrade al sistemului de operare, de la Android 2.2 Froyo la Android 3.2 Honeycomb.

Dell Streak 7 a fost una dintre primele tablete ce erau echipate cu procesor dual-core nVIDIA Tegra 2 tactat la 1 GHz, dar perfomanțele sale au fost trase în jos de display-ul cu o rezoluție de 800 x 400 pixeli.

Dell a oferit modele cu erau prevăzute cu module WiFi și 4G pentru majoritatea timpului dar T-Mobile a încetat vânzarea modelelor cu 4G cu câteva luni în urmă.

 Sursa: liliputing.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

citeste articol +
Dell prezintă oamenilor de afaceri tableta Latitude ST
Dell prezintă oamenilor de afaceri tableta Latitude…

Dell nu intenționează să lanseze tablete cu sistem de operare Windows pentru consumatori până când nu apare Windows 8, dar pentru segmentul business Dell are alte planuri.

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +