Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriASUS aduce în România un monitor 3D super-luminos și versatil

05.12.2011

Anunțat la jumătatea lunii octombrie, monitorul LED ASUS VG278H 3D ajunge în România în pragul sărbătorilor de iarnă.
ASUS aduce în România un monitor 3D super-luminos și versatil

Având diagonala de 27”, ASUS VG278H oferă suport pentru noii ochelari NVIDIA 3D Vision 2, dar și pentru tehnologia NVIDIA 3D LightBoost, care redă imagini de două ori mai luminoase și o calitate mai bună a culorii comparativ cu tehnologiile existente. Timpul de răspuns de 2ms (de la gri la gri) și rata de reîmprospătare de 120Hz asigură efecte 3D cu o claritate de cristal. Monitorul ASUS VG278H este ergonomic, permițând rotirea, înclinarea și ajustarea pe înălțime. Vine însoțit de un emitățor Vision încorporat, cu unghi reglabil pentru a satisface preferințele utilizatorilor.

ASUS VG278H integrează cea mai recentă tehnologie NVIDIA 3D Vision, iar 3D LightBoost dublează luminozitatea imaginilor 3D fără să crească consumul de energie, în timp ce noii ochelari 3D Vision 2 au lentile cu 20% mai mari, un vizor care blocheză lumina și un design mai confortabil, inspirat de gameri.

VG278H permite vizualizarea 3D a unei game largi de materiale, incluzând servicii video web, filme Blu-ray și peste 550 de jocuri cunoscute.

Emițătorul încorporat 3D Vision, cu unghi ajustabil, poate să urmărească direct ochelarii activi pentru optimizarea semnalului de recepție în timp ce trei moduri infraroșu 3D (Normal / Compatibil CE/ LAN party) ajută la eliminarea interferențelor infraroșu de la dispozitivele electronice din preajmă.

Tehnologia Trace-Free II combină rata de reîmprospătare de 120Hz și timpul de răspuns de 2ms pentru a dubla numărul de cadre pe secundă, rezultând efecte vizuale mai vii și mai fluide.

ASUS VG278H

ASUS VG278H utilizează tehnologia Advanced Dual-side LCD Driving care reduce timpii de încărcare ai LCD-ului pentru a preveni efectul de "ghost", asigurând efecte vizuale 3D clare în timpul rulării jocurilor sau filmelor.

Monitorul VG278H a fost conceput cu gândul la utilizatori, inginerii ASUS optimizând monitorul cu Photoshop Gamma pentru șase scenarii comune (Cinema, Noapte, Peisaj, Jocuri, sRGB și Modul Standard). Standul complet ajustabil oferă posibilitatea de rotire, înclinare şi ajustare pe înalțime pentru a asigura cea mai confortabilă poziție a ecranului. VG278H suportă surse 3D variate. Pe lângă conexiunea la PC prin dual-link DVI-D și D-sub, filmele pe suport Blu-ray și jocurile de pe console pot fi redate pe monitor prin interfața HDMI 1.4.

Monitorul ASUS VG278H 3D va fi disponibil în România la un preț aproximativ de 2600 RON (TVA inclus).

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

citeste articol +
Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

citeste articol +
Acer Aspire One AOD255 rulează Windows XP sau Android
Acer Aspire One AOD255 rulează Windows XP sau Android

Noul Aspire One AOD255 de la Acer revoluționează lumea netbook-urilor, rulând două sisteme de operare, fie Windows XP, fie mult comentatul Android, informează DigitalTrends.com.

citeste articol +