Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Dell prezintă oamenilor de afaceri tableta Latitude ST

26.10.2011

Dell nu intenționează să lanseze tablete cu sistem de operare Windows pentru consumatori până când nu apare Windows 8, dar pentru segmentul business Dell are alte planuri.
Dell prezintă oamenilor de afaceri tableta Latitude ST

Compania Dell e încântata să lanseze tableta Latitude ST cu sistem de operare Windows 7 dedicată oamenilor de afaceri.

Conform celor spuse de Dell, noua tabletă Latitude ST va fi echipată cu un procesor Intel Atom, sistem de operare Windows 7, Microsoft Bitlocker, Kensington Lock, port USB, slot card SD, port HDMI și un ecran LCD ce suportă atât folosirea degetelor cât folosirea unui stylus.

Cu câteva luni în urmă pe internet circula un zvon care afirmă că următoarea tabletă de la Dell, respective Latitude ST, va avea un procesor Intel Atom Z670 tactat la 1.5 GHz, un ecran LCD de 10 inch cu o rezoluție nativă de 1366 x 768 pixeli, 2 GB de memorie RAM, unitate de stocare SSD de până la 128 GB, GPS integrat, accelerometru, o autonomie de 8 ore și sistem de operare Windows 7. Tableta Dell Latitude ST nu a fost lansată oficial dar această a fost deja prezentată marilor companii din Malaezia.

Sursa: tablets-planet.com 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

citeste articol +
Dell încetează producția tabletei Streak 7
Dell încetează producția tabletei Streak 7

Dell a încetat producția tabletei Streak 7, această decizie fiind luată la doar câteva luni de la anunțarea indisponibilități tabletei Streak 5.

citeste articol +
Sony prezintă tableta Freestyle Hybrid PC
Sony prezintă tableta Freestyle Hybrid PC

Compania Sony se pregătește să lanseze o nouă tabletă, pe lângă cele două tablete S1 și S2 ce rulează un sistem de operare Android, numită Freestyle Hybrid PC.

citeste articol +
ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor quad-core Tegra 3
ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor…

ASUS Eee Pad Transformer este, probabil, cea mai iubită tabletă datorită raportului preț/caracteristici foarte bun. Cu toate acestea, compania taiwaneză lucrează la o nouă tabletă…

citeste articol +