Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Novo 7, prima tabletă cu Android 4.0

06.12.2011

MIPS Technologies a lansat Novo 7, considerată prima tabletă cu sistem de operare Android 4.0.
Novo 7, prima tabletă cu Android 4.0

Novo 7 este o tablet ce rulează cel mai nou sistem de operare, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Aceasta dispune de un ecran capacitive multitouch de 7 inch și este echipată cu un procesor Ingenic JZ4770 și rulează pe un CPU XBurst MIPS tactat la 1 GHz. Printre alte caracteristici tablet prevede conectivitate WiFi, USB 2.0, HDMI 1.3 și slot MicroSD. Deasemenea, Novo 7 dispune de două camere, una frontală și una amplasată pe partea din spate, cea din urmă având capabilități de înregistrare video. Autonomia este asigurată de o baterie de 4000 mAh.

Tableta Novo 7 nu va fi un produs dedicate pieței din China, aceasta obținând certificarea Google CTS și putând rula orice aplicație Android, descărcată din Android Market și vine cu aplicațiile Gmail, Google Talk,Google Maps, Google Music Beta și multe altele preinstalate.

Tableta va fi disponibilă în China prin Ainol Electronics. Compania a afirmat că Novo 7 va fi disponibilă și internațional dar la câteva luni de la introducerea sa pe piața din China.

MIPS Novo 7 este disponibil la un preț de 99$.

MIPS Novo 7MIPS Novo 7

 

Sursa: androidadvices.com

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +
Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…

citeste articol +