Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Dell Inspiron R cu designul SWITCH

Dell Inspiron R cu designul SWITCH

18 martie 2011
Noua linie de laptopuri Inspiron R se adaugă vastei game de notebookuri echipate cu procesoare Intel Sandy Bridge de la Dell. Notebookurile Inspiron R14, R-15 și R-17 oferă performanțe incredibile și o autonomie extinsă.
Dell Inspiron R cu designul SWITCH

Ultimul membru al familiei Inspiron, seria R, aduce o nouă inovație la categoria design prin capacul interschimbabil, astfel fiecare laptop va fi unic. Designul SWITCH a fost creat de echipa de la Design Studio, iar colecția include 25 de modele în culori vii și designuri unice.

Alături de designul impresionant, seria R găzduiește procesoarele de ultimă generație Intel Core și oferă utilizatorului o autonomie de până la 13 ore (pentru modelul R-15 cu bateria opțională de 9 celule). Notebookurile pot fi echipate cu memorie RAM până la 8 GB și beneficiază de tehnologiile SRS Premium Audio și Intel Wireless Display 2.0. De asemenea, notebookurile sunt capabile să redea fișiere video în format 3D către un HDTV 3D, având la dispoziție unitatea optică Blu-Ray și portul HDMI 1.4.

Dell Inspiron 14RDell Inspiron 15RDell Inspiron 15R

„Modelele Inspiron R sunt echipate cu procesoare Intel Core Sandy Bridge pentru a oferi performanțe maxime, iar pentru că utilizatorii prețuiesc perfomanțele dar și stilul, capacele ce încântă privirea sunt create pentru a se potrivi cu stilul și starea de spirit al utilizatorului în orice moment”, a spus Sam Burd vicepreședinte Dell Consumer & SMB Product Group.

Notebookurile din seria R sunt diponibile la comandă pe site-ul producătorului. Prețurile pornesc de la 580$ pentru modelul R14, 530$ pentru modelul R15 și 580$ pentru R17.

 

Dell Inspiron 15RDell Inspiron R SwitchDell Inspiron R Switch