Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Două noi hard disk uri externe în portofoliul Toshiba STOR.E STEEL S și STOR.E ALU 2S

Două noi hard disk-uri externe în portofoliul Toshiba STOR.E STEEL S și STOR.E ALU 2S

21 martie 2011
Toshiba anunță lansarea modelelor STOR.E STEEL S și STOR.E ALU 2S, două hard disk-uri externe care se remarcă prin conectivitatea USB 3.0 pentru transferuri rapide de date și cu capacități mari de stocare.
Două noi hard disk-uri externe în portofoliul Toshiba STOR.E STEEL S și STOR.E ALU 2S

Toshiba extinde gama soluțiilor de stocare prin HDD-uri USB 3.0

Adoptarea pe scară largă a divertismentului în formă digitală a generat o cerere susținută pentru hard disk-uri externe stabile, cu capacități mari de stocare și viteză de transfer. Mulți utilizatori vor să transfere rapid fișiere de mari dimensiuni, de exemplu clipuri video, melodii sau fotografii pentru realizarea back-up-urilor periodice. STOR.E STEEL S și STOR.E ALU 2S vin cu suport pentru USB 3.0 și asigură viteze de transfer de până la 5 Gigabiți pe secundă. Există, bineînțeles suport și pentru computerele și perifericele compatibile doar USB 2.0.

Capacitate mare de stocare pentru colecțiile multimediaToshiba STOR.E ALU

Atât STOR.E STEEL S cât și STOR.E ALU 2S sunt disponibile în versiune de 2,5” cu capacități de stocare de până la 1 Terrabyte. Alimentate prin portul USB, aceste două hard disk-uri portabile de 2,5” sunt ideale pentru cei care prețuiesc mobilitatea. STOR.E ALU 2S va fi disponibil și în versiune de 3,5”, cu o capacitate de stocare de până la 2 Terrabytes, soluție recomandată pentru folosirea staționară, acasă sau la birou. Acest hard disk rezolvă situația colecțiilor multimedia de mari dimensiuni, fie că este vorba despre conținut video, muzică sau fotografii.

Carcasa soldidă denotă eleganță și minimalism

Datorită carcaselor metalice, noile hard disk-uri externe sunt foarte robuste și rezistente. STOR.E ALU 2S va fi disponibil pe negru și aluminiu polizat argintiu, iar modelul STOR.E STEEL S este construit din oțel și vine în trei variante de culoare: argintiu, negru și titaniu.

Toshiba STOR.E ALU2SToshiba STOR.E ALU2SToshiba STOR.E ALU2S