Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Samsung extinde gama de notebookuri bussiness

Samsung extinde gama de notebookuri bussiness

18 martie 2011
Samsung a anunțat introducerea a 3 noi serii de laptopuri, ce combină fiabilitatea de primă clasă cu sisteme de securitate, precum unități de stocare anti-șoc și carcase rezistente la presiune.
Samsung extinde gama de notebookuri bussiness

Seriile 2, 4 și 6 de la Samsung promit să ofere utilizatorului cea mai comfortabilă și eficientă experiență. Noile notebookuri adăpostesc sub carcasa lor subțire procesoare Intel Core Sandy Bridge și motoare grafice Intel HD. Pentru unele modele se poate opta și pentru o placă video dedicată însoțită de tehnologia nVIDIA Optimus, oferind astfel performanțe grafice excepționale și o durată de viață a bateriei extinsă.

Ecranul SuperBright, cu 16 milioane de culori și 300-nit,oferă o luminanță mai mare cu 50% față de displayurile convenționale. Fiind orientate către mediul de afaceri, notebookurile din seriile 2,4 și 6 au o tastatură confortabilă, un touchpad generos ca dimensiuni și, opțional, un TrackPoint.

Tehnologia Samsung Fast Start ajută utilizatorii să-și măreacă productivitatea, putând începe să lucreze în 3 secunde de la apăsarea butonului de pornire, astfel revenind din modul Sleep. De asemenea, această tehnologie salvează automat datele pe HDD, pentru a preveni pierderea de date în cazul în care sistemul pierde putere, sau îi este scoasă bateria.

Noile notebookuri bussines sunt echipate cu baterii de 6 celule, oferind o autonomie de 7 ore.

Seria 2 reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și accesibilitate, orientată fiind către mediul educațional și al afacerilor mici, în timp ce seria 4 și 6 se adresează clienților cu cerințe mai mari în ceea ce priveşte un sistem de calcul.

Fiecare laptop este prevăzut cu carcasă și articulații metalice pentru a face față în orice situație. Seria 6 include și o construcție ranforsată din aliaj de magneziu.

Samsung Easy Migration permite utilizatorului să transfere cu ușurință fișiere, setări și profiluri de pe un laptop precedent pe noile modele de notebookuri Samsung. Transferul de date, sau backup-ul se poate realiza cu mare viteză datorită portului USB 3.0.

Pentru utilizatorii care folosesc conferința video, fiecare model are prevăzut caracteristici audio/video îmbunătățite, precum camera web de 1.3 MP și microfonul integrat.

Toate cele trei serii de notebookuri vor avea 3 ani garanție și suport Samsung. Seriile 2 și 4 vor fi disponibile în luna aprilie, urmând ca seria 6 să apară în luna mai.