Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Archos lansează o nouă tabletă

20.02.2012

Archos a adăugat o nouă tabletă liniei sale de dispozitive portabile de buget. Arnova 8b G2 este modelul revizuit al tabletei Arnova 8 G2, disponibilă de ceva timp.
Archos lansează o nouă tabletă

Arnova 8b G2 dispune de un design ușor modificat și nu are taste fizice pentru home, back, menu sau search ca modelul anterior. Noua tableta va fi distribuită cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, urmând, probabil, ca mai târziu să puteți trece la versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich.

În interiorul dispozitivului vom găsi un procesor single core ARM Cortex A8 ce rulează la o frecvență de tact de 1 GHz, 512 MB de memorie RAM și 4 sau 8 GB de capacitate de stocare.Ecranul multitouch capacitiv de 8 inch are o rezoluție nativă de 800 x 600 pixeli. Alte caracteristici ale tabletei includ o cameră frontală, microfon integrat, senzor-G, difuzoare, WiFi 802.11 b/g și un slot pentru carduri SDHC. Archos Arnova 8b cântărește 498 grame și are următoarele dimensiuni: 22.35 x 15.49 x 1.27 (cm)

Archos nu a dezvăluit detalii despre disponibilitate sau preț dar modelul original Arnova 8 G2 este disponibil la un preț de 149$.

Archos Arnova 8b G2Archos Arnova 8b G2Archos Arnova 8b G2Archos Arnova 8b G2Archos Arnova 8b G2

Sursa: liliputing.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Archos lansează în iunie tableta Gen 9
    Archos lansează în iunie tableta Gen 9

    Archos se pregătește pentru lansarea tabletei Gen 9, ce va combina prețul competitiv cu puterea de calcul uimitoare a procesorului ARM Dual-Core.

    Archos prezintă tableta Arnova 9 G2 din segmentul buget
    Archos prezintă tableta Arnova 9 G2 din segmentul…

    Noua tabletă Archos Arnova 9 G2 pare să fie definiția unui amestec de calitate. Aceasta face parte din linia de buget Arnova așadar ne putem aștepta la un preț de achiziție relativ…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…