Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Noile ultraportabile de la Lenovo: notebookul ThinkPad X220 și tableta PC X220

Noile ultraportabile de la Lenovo: notebookul ThinkPad X220 și tableta PC X220

08 martie 2011
Lenovo a anunțat noul ultraportabil ThinkPad X220 și tableta PC X220. Aceste sisteme de calcul vor oferi performanțele și funcționalitatea regăsită în laptopurile mai mari, într-un design de dimensiuni reduse.
Noile ultraportabile de la Lenovo: notebookul ThinkPad X220 și tableta PC X220

Portabilele Lenovo oferă cu până la 75% mai multă putere de procesare și sunt prevăzute cu tehnologii menite să mărească durata de viață a bateriei până la 23 de ore. De asemenea, designul a fost îmbunătățit, canale de scurgere integrate în tastatură fiind regândite, iar exteriorul oferă mai multă siguranță datelor stocate în sistem.

Notebookul ThinkPad X220, echipat cu bateria standard de 9 celule, oferă o autonomie de lucru de 15 ore, aceasta putând fi prelungită până la 23 ore prin echiparea sistemului cu o bateria externă. Tableta PC X220 are o greutate de numai 1.81 kg cu bateria standard de 4 celule, dar dacă aceasta se schimbă cu una de 6 celule, tableta poate rula până la 16 ore în continuu.

ThinkPad X220 este echipat cu procesorul Intel Core i7 Sandy Bridge pentru a realiza mai multe task-uri simultan, la o viteză impresionantă. Alături de motorul grafic integrat Intel HD, sistemul oferă performanțe impresionante în ceea ce priveşte streaming-ul video, editarea fotografiilor și încărcarea paginilor web. De asemenea, ultraportabilul este prevăzut cu port USB 3.0, permițând astfel transferul de date la o viteză de până la zece ori mai mare față de USB 2.0.

Ambele sisteme de procesare sunt prevăzute cu tehnologii ce asigură modul în care fiecare componentă este controlată pentru a face posibilă durata de viață lungă a bateriei și a oferi performanțe maxime.

Tehnologia Intel Turbo Boost 2.0 mărește puterea de procesare a microprocesorului în timpul task-urilor intensive, iar cu Lenovo Turbo Boost+ laptopul se poate menţine în modul Turbo Boost un timp mai îndelungat, păstrând temperatura procesorului sub anumite praguri.

Ambele sisteme de calcul sunt echipate cu ecrane HD de 12.5 inch și articulaţii self-closing. Noul design al acestor articulaţii oferă o poziționare mai bună a difuzoarelor și antenei, un touchpad cu 45% mai mare și un design mult mai atractiv per total.

Lenovo ThinkPad X220 și tableta X220 vor fi disponibile începând cu luna aprilie și vor avea drept prețuri de pornire 899$, respectiv 1199$.

 

Lenovo ThinkPad X220Lenovo ThinkPad X220