Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Sony promite performațe în noua serie ultra subțire și ultra ușoară VAIO S

Sony promite performațe în noua serie ultra-subțire și ultra-ușoară VAIO S

08 martie 2011
Sony anunță noua serie VAIO S cu performanțele unui sistemul de calcul veritabil, într-un pachet ultra-subțire și ultra-ușor, cu un design de numai 2.54 cm grosime și un ecran de 13.3 inch.
Sony promite performațe în noua serie ultra-subțire și ultra-ușoară VAIO S

Noua linie de portabile va fi susținută de procesoarele Intel Core i5 și i7 alături de plăcile video Hybrid Graphics și unitățile de stocare SSD.

Designul elegant, diponibil în alb sau negru, a fost conceput utilizând materiale precum magneziu și aluminiu și incorporează o baterie litiu-polimer, care atunci când este cuplată cu noua baterie de mare capacitate poate prelungi autonomia de lucru până la 15 ore.

Când vorbim despre procesoarele Intel Core i5/i7 Sandy Bridge automat ne gândim la performanțe, astfel că ele nu ne vor lăsa la greu modificând în mod automat puterea de procesare în funcție de task-urile lansate. Cu tehnologia Intel Turbo Boost, procesorul rulează la capacitate maximă pentru a duce la bun sfârșit simultan toate task-urile.

Plăcile video AMD Radeon HD 6630 1 GB Hybrid oferă performanțe vizuale extraordinare fără a mări consumul de putere. Pentru performanțe maxime puteți alege drept unitate de stocare disk-urile Solid State cu tehnologia RAID 0.

Sony VAIO S

Toate modelele dispun de tastaturi iluminate din spate, pentru lucrul în condiţii de luminozitate redusă. Camera web incorporată cu senzor Exmor oferă o vizualizare optimă chiar şi într-un ambient slab iluminat. Tehnologia de identificare facială permite camerei să ajusteze automat focusul şi să te urmărească pe măsură ce te mişti împrejur, atunci când foloseşti video chat-ul.

Pe lângă conexiunile la Internet uzuale, noua seria VAIO S incorporează tehnologia de streaming video wireless Intel Wireless Display 2.0.

Notebookurile din noua seria VAIO S sunt disponibile online la comandă pe site-ul producătorului, cu prețuri pornind de la 970$.