Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriASUS obține un număr record de premii pentru inovație la CES 2011

07.01.2011

Opt produse ASUS au fost desemnate drept cele mai inovatoare în cadrul a patru categorii de produse la CES 2011.
ASUS obține un număr record de premii pentru inovație la CES 2011

ASUS a anunțat câștigarea a opt premii în cadrul programului “CES 2011 Innovations, Design and Engineering Awards”. Cele opt produse laureate în 4 categorii de concurs reprezintă computere, electronice consumer și componente PC. Rezultatele evidențiază designul deosebit și tehnologiile inovatoare integrate, întărind poziția companiei ASUS ca lider global în domeniu.

Competiția “CES 2011 Innovations, Design and Engineering Awards” urmărește desemnarea celor mai inovatoare electronice consumer dintr-o gamă largă de produse și este jurizată de un comitet format din designeri independenți, ingineri și jurnaliști.

Produsele ASUS laureate CES 2011 Innovations Awards acoperă următoarele categorii de concurs:

Personal Electronics Awards - trei inovații premiate

- ASUS Eee Slate EP121

- ASUS U43Jc Notebook

- ASUS WiCast EW2000

Tableta Eee Slate EP121 a fost prima care a atras atenția juriului. Aceasta folosește un procesor puternic Intel Core i5 și un sistem de operare cu răspuns rapid Windows 7 Home Premium cu un mod flexibil de preluare a comenzilor prin tratarea gesturilor multiple. Eee Slate EP121 permite operarea facilă, dispunând de un ecran de 12 inci și o tastatură Bluetooth sub forma unui sistem de andocare în vederea folosirii tabletei ca un notebook tradițional.

Notebook-ul ASUS U43Jc a fost premiat pentru fuziunea elementelor Eco cu tehnologiile de ultimă oră. Fiind îmbrăcat într-un material ecologic din bambus, U43Jc se bucură de o frumusețe exterioară naturală. Aceasta este acompaniată de sistemul integrat ASUS Super Hybrid Engine, care realizează echilibrul perfect între consumul energetic și performanțe, asigurând autonomia optimă a bateriei.

Alături de cele două portabile, ASUS WiCast EW2000 a fost premiat în cadrul CES Innovations pentru abilitatea de a transmite wireless fluxuri video HD către orice receptor HDMI cu rezoluții de până la 1080p. Având un design compact și o funcționalitate “plug and play” dispozitivul oferă o lățime de bandă de 3Gb/s, astfel încât să nu fie afectată calitatea imaginii sau a sunetului. Distribuția fluxurilor de date permite în egală măsură redarea de filme HD sau de jocuri.

Computer Hardware Awards – trei inovații premiate

- Placa video ASUS ARES/2DIS/4GD5

- Placa de bază ASUS ROG Rampage III Extreme

- Placa de bază ASUS ROG Crosshair IV Extreme

Trei componete hardware ASUS destinate gaming-ului au fost premiate în secțiunea Computer Hardware. Acceleratorul video ARES/2DIS/4GD5 are la bază două GPU-uri ATI Radeon HD 5870 și este recunoscut pe bună dreptate ca fiind “cea mai rapidă placă grafică din lume”. Sistemul supra-dimensionat de răcire este chiar mai silențios decât cel al plăcii de referință.

ROG Rampage III Extreme, prima dintre cele două platforme ASUS câștigătoare la CES Innovations, a făcut senzație prin design și posibilitatea de a fi controlată de la distanță cu ajutorul unui notebook sau telefon. ROG Crosshair IV Extreme este prima placă de bază pentru procesoare AMD cu suport pentru un mix hibrid de până la 4 plăci grafice. Platforma oferă facilități de optimizare a performanțelor precum ROG iDirect, care permite pasionaților de overclocking să efectueze operațiuni specifice asupra PC-ului de pe iPhone și iPad.

Home Networking Awards - o inovație premiată

- ASUS RT-N66U Router

Routerul Gigabit ASUS RT-N66U are un design compact, adaptându-se oricărui decor. Oferă funcționalitate dual-band Wi-Fi și o interfață prietenoasă care îi permite oricărui utilzator să configureze rapid rețeaua și să se bucure de cele mai bune performanțe.

Audio Accessories Awards - o inovație premiată

- ASUS Xonar Xense, set audio premium pentru gaming

ASUS Xonar Xense se adresează entuziaștilor care preferă jocurile FPS. Setul conține o placă de sunet și căștile Sennheiser PC350 care împreună duc la superlativ experiența de joc, prin redarea unui sunet clar, fără interferențe.

Comenteaza