Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS lansează noul notebook Automobili Lamborghini VX7

14.04.2011

Laptopul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 cu ecran FullHD de 15.6” transmite entuziasmul mașinilor sport Lamborghini și oferă utilizatorilor o experiență nouă privind operarea portabilelor.
ASUS lansează noul notebook Automobili Lamborghini VX7
ASUS-Automobili Lamborghini VX7 preia puterea celei de a doua generații de procesoare Intel Core i7 quad-core și este primul notebook din lume cu grafică discretă nVIDIA GeForce GTX 460M, susținută de 3GB de memorie video dedicată. Utilizatorii beneficiază de asemenea, de o unitate de stocare hibridă cu o capacitate de până la 1.25TB și cu performanțe similare unui hard disk cu 10.000 rpm, oferind acces utra-rapid la date.

 Notebook-ul VX7 reprezintă punctul culminant al colaborării ASUS-Automobili Lamborghini, fiind un produs premium destinat consumatorilor avizați, care își doresc în egală măsură luxul și avansul tehnologic. Liniile subtile de design cresc performanța prin caracterul lor practic, dar sunt și un tribut adus stilului și ingineriei Automobili Lamborghini. De exemplu, fantele de ventilație din spatele carcasei lui VX7 permit disiparea rapidă a căldurii, imitând sistemul de evacuare și stopurile unice ale automobilelor Lamborghini.ASUS Lamborghini VX7

Filosofia de design se aplică în aceeași măsură butonului de pornire, similar celui de pornire a motorului, suportului de mâini acoperit cu piele și construcției ușoare, dar durabile din aluminiu.

Laptopul VX7 este disponibil în trei culori clasice pentru Automobili Lamborghini – portocaliu, negru și fibră de carbon. Toate sunt licențiate în mod direct și gândite pentru a păstra aspectul emblematic, care captează atenția la apariția fabuloaselor mașini italiene.

Fiind unul dintre cele mai performante notebook-uri produse vreodată de ASUS, VX7 rămâne fidel tradiției Automobili Lamborghini și oferă performanțe veritabile în jocuri, multimedia, divertisment online și producție.

Motorul său este un procesor Intel Core i7 quad-core din ce de-a doua generație, bazat pe arhitectura Sandy Bridge pentru grafică îmbunătățită și performanță în multitasking, cu eficiență energetică superioară. Grafica dedicată pentru jocuri și multimedia este reprezentantă de prima soluție nVIDIA GeForce GTX 460M instalată pe un notebook, cu suport nativ pentru DirectX 11, ajutată de integrarea fără precedent a unei cantități de 3GB de memorie video. Cu aceste specificații de top, VX7 devine o platformă excelentă pentru jocuri și divertisment. ASUS oferă de asemenea, o unitate de stocare hibridă (cu o capacitate de până la 1.25TB). Creat în spiritul “super veloce” (super rapid) al casei auto Automobili Lamborghini, VX7 este livrat cu porturi USB 3.0 pentru viteze de transfer de până la 10 ori mai mari comparativ cu USB 2.0.

ASUS Lamborghini VX7

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 va ajunge în România la începutul lunii mai într-o configurație care include: ecran LED 15.6” FullHD, 16GB RAM, placă video nVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, două harduri hibride a câte 500GB și sistemul de operare Windows 7 Ultimate.

Specificații ASUS-Automobili Lamborghini VX7:

Procesor: Intel Core i7-2630QM

Sistem de operare: Windows 7 Ultimate/Professional/Home Premium/Home Basic (64-biți)

Chipset: Mobile Intel HM65 Express

Memorie: DDR3 1333MHz, până la 16GB

Ecran: 15.6 inch 16:9 full HD LED

Grafică: nVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5

Stocare: Până la două unități de 3.5 inch după cum urmează: SATA 5400 rpm: 500GB/640GB/750GB, SATA 7200 rpm: 500GB/750GB, soluție hibridă SATA cu SSD 32MB: 500GB

Unitate optică: Super Multi Blu-ray combo, Inscriptor Blu-ray

Dimensiuni: 402.36mm x 309.42mm x 57.91mm

Greutate: 3.82kg împreună cu bateria cu 8 celule

ASUS Lamborghini VX7

Comenteaza