Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS intenţionează să integreze un proiector într-un netbook

21.05.2012

ASUS a realizat un brevet pentru un notebook ce are integrat un proiector, ceea ce înseamnă că puteţi folosi netbookul atât ca un sistem PC portabil cât şi ca un proiector util.
ASUS intenţionează să integreze un proiector într-un netbook
Există mai multe variante prin care ASUS ar putea realiza acest sistem. De exemplu se poate ca proiectorul să fie integrat în articulaţiile ecranului, lentila proiectorului emiţând prin partea laterală a laptopului. Asta ar permite utilizatorului să deschidă laptopul la un unghi de 270 grade şi apoi să-l poziţioneze asemenea unui triunghi şi să aşeze partea laterală a laptopului către suprafaţa pe care se va proiecta imaginea. Pentru a nu permite dispozitivului să alunece, acesta va avea pe marginile sale un material anti-derapant. Un alt design prevede prezenţa unui pico-proiector amplasat în marginea ecranului. Trebuie să menţionăm faptul că multe companii introduc brevete pentru tot felul de designuri şi idei, şi puţine dintre acestea chiar iau naştere dar este bine de ştiut că ASUS ia în considerarea introducerea unui proiector într-un laptop.
ASUS netbook proiector incorporat
 
Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

    Samsung NF208, fără sistem de operare
    Samsung NF208, fără sistem de operare

    Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.

    Apple îşi doreşte conceptul înapoi
    Apple îşi doreşte conceptul înapoi

    Apple îşi doreşte conceptul înapoi. Se pare că un locuitor din Carolina de Nord a achiziţionat un concept de notebook Apple de pe Craigslist, pentru a-şi pune pe picioare propriul…

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.