Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











AMREL introduce 3 noi laptopuri robuste

23.11.2011

American Reliance (AMREL) a lansat noi laptopuri din linia sa de dispositive portabile robuste, ROCKY. Noile notebookuri RT9, RK9 și RF9 sunt mai puternice, mai rapide și mai flexibile decît cele predente putând fi utilizate în orice condiții de lucru.
AMREL introduce 3 noi laptopuri robuste

“Fiecare upgrade adus noilor laptopuri a fost realizat pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe ale utilizatorilor. ”, a spus Ron McMahan, vice-președinte AMREL. “Streaming-ul video, transfer de fișiere biometrice, software de mapare și alte aplicații de acest gen necesită o memorie RAM de mare capacitate, așadar AMREL a prevăzut notebookurile cu până la 8 GB de memorie RAM, asta pe lângă procesoare mai rapide și memorie cache cu o capacitate mai mare.”

Durabilitatea legendară a dispozitivelor AMRELa fost dusă la un nou nivel odată cu testele IP-55, MIL-STD 810G și MIL-STD 461F.

AMREL RT9, RK9 și RF9 au capabilități Flexpedient. Această tehnologie permite unui singur sistem să ruleze mai multe aplicații. Slot-ul alocat de obicei unități optice poate fi ocupat și de diferite module alese de către utilizator. Modulele pot fi schimate cu ușurință astfel în doar câteva minute poți avea un alt sistem pe care să rulezi diverse aplicații.

Linia de sisteme de calcul ROCKY și-a demonstrat calitățile în 20 de ani pe diferite câmpuri de luptă, astfel și-a făcut o reputație ca având cele mai rezistente și cele mai fiabile sisteme de calcul. Noile laptopuri RT9, RK9 și RF9 sunt disponibile cu ecrane de 13.3 inch, 15 inch și 17.1 inch.

În clipul următor este explicat modul de funcționare a tehnologiei Flexpedient:

 

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si: