Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Viitoare tabletă Lenovo va avea un ecran de 5 inch

24.11.2011

Piața tabletelor este plină de o varietate de dispozitive, principala caracteristică ce le deosebește este dimensiunea ecranului, majoritatea variând între 7 și 10 inch. Lenovo intenționează să lanseze o tabletă cu ecran de 5 inch.
Viitoare tabletă Lenovo va avea un ecran de 5 inch
Conform site-ului Hothardware, Lenovo lucrează la un nouă tabletă ce va rula un sistem de operare Android și va avea un ecran de 5 inch. Cu un ecran mai mic, tableta va duce termenul de portabilitate la un nou nivel. Zvonurile legate de viitoarea tabletă Lenovo afirmă că aceasta va dispune de un procesor dual-core, un port HDMI, o cameră frontală și trei butoane capacitive. La ora actuală nu sunt disponibile mai multe detalii. Acum, rămâne de văzut ce impact va avea o tabletă cu ecran de 5 inch. Așteptăm feedback-ul vostru.

Taguri

Lenovo, tableta PC,

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +