Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung spune "STOP" producției de netbookuri

28.11.2011

Samsung intențonează să înceteze producția de netbookuri în favoarea notebookurilor ultraportabile, a tabletelor și desigur, a Ultrabookurilor.
Samsung spune

Samsung a trimis un email către unul din partenerii săi în care afirma că în primul trimestru al anului viitor vor înceta producția netbookurilor cu ecrane de 10.1 inch, în favoarea notebookurilor ultraportabile mai puternice și mai performante cu ecrane de 11.6 și 12 inch.

“Urmărind instrucțiunile noii strategii pentru anul 2012, vom înceta producția liniei de netbookuri cu ecran de 10.1 inch în Q1 2012 în favoarea dispozitivelor ultraportabile (11.6 și 12 inch) și a Ultrabookurilor ce vor fi lansate în 2012”, emailul Samsung publicat de site-ul Blogeee.

La ora actuală, Samsung oferă tot ce este necesat unui utilizator obișnuit cu tabletele Galaxy Tab, ce folosesc component produse de către Samsung, astfel profitul companiei crește considerabil comparativ cu netbookurile echipate cu procesoare Intel Atom. Nu este surprinzător că Samsung dorește să înceteze producția de netbookuri și să se axeze pe tablete și ultraportabile. Samsung nu a comentat asupra acestei informații.

Sursa: xbitlabs.com

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

citeste articol +
Samsung NF208, fără sistem de operare
Samsung NF208, fără sistem de operare

Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.

citeste articol +
Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

citeste articol +
Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…

citeste articol +