Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Acer și ASUS măresc prețurile laptopurilor

28.11.2011

Conform site-ului Hardwarezone.com, două dintre cele mai mari companii producătoare de sisteme de calcul, Acer și ASUS, au decis să-ți mărească prețurile laptopurilor cu cel puțin 2-3%.
Acer și ASUS măresc prețurile laptopurilor

Confirmarea a fost făcută de vice-președintele companiei Acer, Scott Lin, ce a afirmat că notebookurile produse în decembrie vor reflecta această schimbare de preț, datorită epuizării stocului de unități de stocare în luna noiembrie. Această afirmație a fost sprijinită și de vice-președintele companiei Asustek Computer, Jonathan Tseng.

Creșterea prețurilor se datorează calamităților naturale ce au avut loc recent în Thailanda, unde mai multe fabric (unde se produceau unități de stocare) au fost distruse. Thailanda este cel de-al doilea mare producător de unități de stocare după China.

Sursa: hardwarezone.com

Taguri

Acer, Asus, notebook,

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

citeste articol +
HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

citeste articol +
Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

citeste articol +