Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriAsus ROG G53JW-SX082D

29.12.2010

Să vă explicăm pe scurt de ce l-am considerat pe Asus G53JW best buy la categoria gaming notebook. Unul din motive este din păcate pentru că vechea gardă ROG adică Asus G60 nu se mai fabrică de ceva vreme și a dispărut încet, încet din magazine. Spun din păcate pentru că a fost și va rămâne probabil cel mai accesibil notebook pentru gaming. G53JW este într-adevăr mult mai performant, dar nu mulți și-l vor permite datorită prețului mare pentru țara în care trăim, tot din nefericire aș adăuga.

1. Procesorul Intel Core i5-460M cu frecventa de 2.53 GHz, 3MB L2 Cache, Turbo pană la 2.8 GHz și Hyper-Threading este suficient pentru jocurile recente.
2. Memoria RAM cu care cumpăram notebook-ul este 4 GB DDR3 la 1333 MHz, este minimul necesar pentru o experiență gaming bună.
3. Placa video Nvidia GeForce GTX 460M este una din puținele soluții grafice suficient de puternice pentru a face față cu succes la jocurile recente cu detalii maxime, pe care le regăsim pe sisteme notebook comercializate în România.
4. Ecranul de 15.6 inch cu rezoluția nativă de 1366 x 768 pixeli este potrivit pentru gaming, o rezoluție mai mare ar fi făcut mai mult rău decât bine.
5. Asus G53JW-SX082D vine cu un Hard Disk de 500 GB și 7200 RPM.
7. PREȚUL ESTE în jurul a  4600 RON și nu îl consider neapărat unul accesibil dar ceva mai ieftin cu care să ne jucăm, când vorbim de portabile, nu există în România. Dacă am omis totuși un laptop de gaming care se găsește la noi și merită să fie considerat best buy gaming laptop, rubrica de comentarii este deschisă tuturor.

Noi am avut în teste modelul 3D din gama Asus G53, deci puteți citi un review complet aici.

Atenție! Pentru a găsi magazinul unde se comercializează cu cel mai mic preț folosiți google și website-urile dedicate pentru comparații de prețuri. Folosiți ambele opțiuni, câteodată magazinul care practică prețul cel mai mic nu este afișat în website-urile dedicate pentru comparații de prețuri.

Acest notebook este doar o sugestie, dacă găsiți ceva mai avantajos folosiți rubrica de comentarii sau de sugestii și comunicați-ne, în acest fel îi ajutați pe ceilalți sa fie la curent cu cele mai bune oferte de pe piață. Acesta este scopul în care am creat acestă zonă BEST BUY.

Vă mulțumim pentru implicare!
Categoria: gaming

Comentarii (2)

 • Adrian M

  Adrian M la 04 ian 2011, 22:53

  Salutari Notebookreview.ro !
  Ma intereseaza laptopul acesta , modelul G53JW-SX082D exclusiv , in schimb am auzit ca exista probleme cu display-urile ; Nu se stie nici macar daca functioneaza pe tehnologia LED ; Ma puteti ajuta cu niste informatii reale ?
  astept un raspuns aici sau pe e-mail.

  Multumesc mult si ... numai bine !

 • Costi

  Costi la 05 ian 2011, 08:24

  Salut Adrian,

  Nu stiu ce inseamna ca sunt probleme cu ecranele dar pot sa-ti spun ca sunt LED backlight de tip Twisted nematic (TN), adica face parte din gama de consum si este adevarat ca nu exceleaza ca si calitate a unghiurilor de vizibilitate. Dar asa sunt mai toate montate pe notebook-uri din gama de pret in care se incadreaza Asus G53JW. Desi unghiurile nu sunt excelete culorile si luminozitatea sunt OK.

  Succes!

sus

Comentează