Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung Galaxy SIII - review

20.06.2012

Galaxy S3 este un smartphone de top al celor de la Samsung, bazat pe sistemul de operare Google Android 4.0, ecran Super AMOLED de 4.6 inch și procesor quad-core.
Samsung Galaxy SIII - review
Reprezentantul celei de-a treia generaţii Samsung Galaxy S se anunţă a fi un succes chiar mai mare decât predecesorul său, responsabil de propulsarea companiei sud-coreene la statutul de cel mai mare producător smartphone din lume, în defavoarea Apple - competitorul său direct. Ajuns pe piaţă cu câteva luni înainte ca Apple să poată lansa un nou model iPhone, Galaxy S3 are toate şansele să mărească şi mai mult distanţa dintre cele două companii. Colegii de la ComputerBlog.ro au analizat în detaliu acest nou terminal. 
"Samsung Galaxy SIII este cel mai performant smartphone ca hardware, are dotări software foarte bune, bateria ține destul de mult. Iar prețul este mare, dar nu cel mai mare! Dacă ai un smartphone vechi și ai bani pentru un vârf de gamă, recomand telefonul sud-coreenilor. Bate One X la putere hardware și camera foto, ba chiar întrece Xperia S care are camera de 12 megapixeli dar nu ai o aplicație suficient de bună."
Mai multe detalii cât și imagini și videoclipuri cu noul Samsung Galaxy SIII găsiți aici.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

    Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

    Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2
    Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2

    Este cel mai bun smartphone pe care am pus mână în ultimele șase luni. Ecranul este genial, chiar dacă nu are rezoluție cred că tehnologia LED și optimizarea culorilor este excelentă.

    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

    Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…