Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

GoClever lansează în acestă lună tableta GoClever: Tab A971

05.07.2012

GoClever Technology lansează în luna iulie tableta Tab A971 cu sistem de operare Android 4.0. Cu un ecran de 9.7 inch tableta se remarcă în raport cu competiţia sa prin prezenţa tehnologiei IPS.
GoClever lansează în acestă lună tableta GoClever: Tab A971

Tableta GoClever Tab A971 beneficiază de un design modern şi are un ecran cu format 4:3.Carcasa este acoperită cu un material special anti-alunecare cu o textură netedă. Designerii nu au încercat să dea un aspect sofisticat. Dominat de culori închise, de refracţie şi simpla ergonomie. Elementele individuale se potrivesc bine. În producţia lor a fost utilizat un plastic dur - fără pentru a preîntâmpina fisuri şi deteriorarea echipamentului cu uşurinţă.

Diagonala de 9.7” asigură multe beneficii însă produsul scade pe zona de mobilitate. Deşi subţire, cântăreşte aproximativ 580 grame acest lucru datorându-se şi unei baterii foarte puternice care oferă o bună autonomie. Este de remarcat faptul că, în ciuda dimensiunii, echipamentul are un design extrem de ergonomic.

GoClever Tab A971Difuzorul a fost plasat la spate, dar într-un loc care este puţin probabil să fie atins cu mâinile în timpul operării, indiferent dacă utilizatorul lucrează pe orizontală sau verticală. Porturile şi conectorii sunt situate pe lateral. Numărul de butoane fizice a fost redus semnificativ. Tableta are doar trei butoane, resetare - ON / OFF şi control al volumului. Celelalte controale se realizează prin atingerera ecranului care este caracteristică dispozitivelor care rulează noua versiune de Android.

Pe panoul frontal vom găsi, de asemenea, camera web de 0,3 megapixeli. Acest lucru nu este în mod clar hardware-ul care va satisface un fotograf autodidact, dar se prezintă senzaţional în videoconferinţă pe Skype. Designerii nu au uitat să adauge un microfon de bună calitate.

Diplay de inalta calitate

Tableta este echipată cu un ecran de 9.7 inch care utilizează tehnologia IPS. Diferenţa între panoul de tip IPS şi LCD-ul standard constă în unghiuri de vizionare mai bune, de până la 60 de grade, şi asta fără a schimba contrastul şi saturaţia culorilor. Acest lucru înseamnă posibilitatea de a viziona videoclipuri pentru mai mult de două persoane. În plus, ecranul are o mai bună iluminare din spate, care reduce efectul de oglindă strălucitoare în lumină. Deşi rezoluţia de 1024 x 768 pixeli, nu este neobişnuită pentru aceasta diagonală, această imagine pare să fie mai transparentă, mai clară şi afişează mai multe culori vii.

Desigur, ecranul a fost construit pe baza tehnologiei capacitiv activ multi touch - vom fi capabili să utilizăm un total de cinci puncte de atingere. Matricea de sensibilitate este bună şi are o reacţie imediată la atingere - întârzierile posibile sunt imperceptibile pentru ochiul uman.

Porturi suficiente pentru orice utilizator

Designerii au comprimat toate porturile de comunicare pe o singură parte. Aveţi acces la un set clasic, care constă dintr-un port micro-USB, mini-HDMI, slot pentru card SDHC, conector jack de 3,5 mm şi, desigur, o reţea dedicată de alimentare. Pentru cei care preferă un port USB full-size, producătorul a adăugat în pachet un adaptor special. Cu acest dispozitiv puteţi conecta fără probleme, drive-uri externe, stick-uri de memorie şi modemuri 3G.

GoClever Tab A971 este echipat cu un card de reţea care acceptă standardul WiFi b / g / n. În termeni de compatibilitate, externă, de exemplu cu dispozitive periferice, designerii merită o medalie. Echipamentul detecteaza cu uşurinţă toate hard discurile conectate şi flash drive-urile, indiferent de capacitatea lor de stocare. S-au realizat teste cu unităţi de 2TB, 1TB, 500 GB; memorie USB de 1GB si 2GB si 4GB.

Baterie puternicaGoClever Tab A971

Tableta este echipată cu o baterie litiu-polimer, cu o capacitate de 6000 mAh. Aceasta funcţionează surprinzător de bine. Putem conta pe mai mult de cinci ore consecutiv, cu folosirea dispozitivului pentru navigare pe internet. Acest scor este peste medie pentru această categorie de echipamente şi, mai presus de toate, tableta este echipată cu un ecran tactil mare.

GoClever Tab A971 este un produs care merită atenţia noastră. Manopera de înaltă calitate şi utilizarea unui număr de tehnologii utile, inclusiv ecran IPS, este oarecum în contradicţie cu preţul scăzut al echipamentului.GoClever Tab A971 va fi disponibilă începând cu această lună la un preţ de 849 RON.

 

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

    Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…