Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

AMD va lansa un nou procesor din seria E2

03.07.2012

Luna trecută AMD a lansat două Accelerated Processing Units (APU), cu un consum redus de energie, pentru netbookuri şi notebookuri entry-level. În curând va fi lansat şi cel de-al treilea procesor din această categorie.
AMD va lansa un nou procesor din seria E2
Dintre cele două procesoare recent lansate, cel mai rapid este modelul E2-1800, ce are o viteză de clock mai mare cu 50 MHz faţă de predecesorul său, E-450. Chipul E2 obţine scor mare şi la capitolul performanţă grafică, datorită frecvenţei mărite a GPU-ului integrat. Conform CPU-World.com, AMD va lansa în acest an un procesor din serie E2 şi mai performant. AMD E2-2000 va dispune de aceleaşi nuclee Zacate, două la număr, cu 1 MB L2 cache şi un chip video integrat HD 7340, acelaşi ca şi la procesorul E2-1800. E2-2000 va rula la o frecvenţă default de 1.75 GHz iar GPU-ul integrat va funcţiona la o frecvenţă default de 538 MHz şi 700 MHz în modul Turbo. Chipul va suporta memoria RAM DDR3-1333 şi va fi lansat cel mai probabil spre sfârşitul anului.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    AMD updatează linia de procesoare Zacate
    AMD updatează linia de procesoare Zacate

    Advanced Micro Devices plănuiește să updateze linia de unități de procesare accelerată (APU) pentru laptopuri și desktopuri în primul trimestru al acestui an.

    AMD introduce în 2012 platforma Brazos 2.0
    AMD introduce în 2012 platforma Brazos 2.0

    AMD să amâne sau chiar să anuleze platforma Ultra Low-Voltage Deccan pentru netbookuri, notebookuri și nettopuri în favoarea platformei Brazos 2.0.

    AMD introduce 3 noi procesoare ¨Bobcat¨ de consum redus
    AMD introduce 3 noi procesoare ¨Bobcat¨ de consum…

    În acest trimestru, AMD intenționează să lanseze trei noi microprocesoare „Bobcat” de consum redus pentru netbookuri și notebookuri ultra-subțiri.