Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Sony va lansa o nouă generaţie de portabile eReader

04.07.2012

Sony lucrează la o nouă generaţie de eReader. Noul dispozitiv, numit Sony PRS-T2, a apărut deja pe site-ul FCC-ului. PRS-T2 este descris ca fiind un Digital Book Reader cu capabilităţi WiFi 802.11 b/g/n.
Sony va lansa o nouă generaţie de portabile eReader
În acest moment eReader-ul de top de la Sony este modelul PRS-T1, un dispozitiv portabil ce costă 130$, dispune de un display E Ink ce oferă o rezoluţie nativă de 600 x 800 pixeli, 2 GB capacitate de stocare internă şi un slot pentru carduri microSD pentru extinderea capacităţii de stocare. Este posibil ca noul model fie să ofere ceva mai multe caracteristici fie să aibă un preţ de achiziţie mai mic sau poate chiar ambele. Din păcate pe site-ul FCC nu este disponibil decât numele noului dispozitiv şi nu alte detalii. Oricum aceasta este o veste bună pentru pasionaţii de dispozitive Sony şi nu numai.
Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați afla
    Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați…

    Noile notebook-uri ThinkPad X201/X201s de la Lenovo au special concepute pentru profesioniștii din ziua de azi aflați tot timpul în mișcare, oferind eficiență maximă oricând, oriunde…

    Kobo Reader în România
    Kobo Reader în România

    Librăria online Elefant.ro a lansat în România eReader-ul Kobo Touch. De asemenea, a prezentat o platformă online pentru ebooks în limba română, cea mai mare de pînă acum.