Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați afla

05.08.2010

Noile notebook-uri ThinkPad X201/X201s de la Lenovo au special concepute pentru profesioniștii din ziua de azi aflați tot timpul în mișcare, oferind eficiență maximă oricând, oriunde și oricum.
Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați afla

X201 oferă cea mai rapidă tehnică de calcul într-un notebook ultraportabil de clasă business. Cu frecvențe de bază ale CPU-ului de până la 2.66 GHz, pornirea și oprirea sistemului și încărcarea aplicațiilor nu mai reprezintă o problemă. Veți avea parte de o experiență mult îmunbătățită de rulare a Windows 7, cu un timp de pornire de 20 de secunde și oprire în 5 secunde. Notebook-urile X201 sunt propulsate de procesoare Intel Cire i7 și i5 cu tehnologiile Turbo Boost și Hyper-Threading.

Eliberați-vă de constrângerile biroului și rămâneți productivi chiar și atunci când vă deplasați, cu aceste notebook-uri de dimensiuni reduse, o viață a bateriei de până la 12 ore și multiple opțiuni de conectare wireless – WiMAX, 3G cu GPS și Wireless WAN.

Lenovo ThinkPad X201 se caracterizează, de asemenea, prin rezistență în timp, fiind conceput să facă față rigorilor vieții din afara biroului - șocuri fizice, șocuri termice, altitudine, praf, vibrații, umiditate, căldură și temperaturi scăzute. Hard driver-ul este protejat de Sistemul de Protecție Activă împotriva șocurilor. Tastatura este rezistentă la deversări de lichide, iar carcasa este întărită cu aliaj de magneziu și fibră de carbon.

Lenovo_ThinkPad_X201 _1Lenovo_ThinkPad_X201 _2Lenovo_ThinkPad_X201 _3Lenovo_ThinkPad_X201 _4

Comentarii (0)

    sus

    Comentează