Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core

14.02.2011

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung GALAXY Tab 10.1 (Model: P7100).
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core

Samsung P7100 este un Smart Media Device performant, bazat pe Android 3.0 (Honeycomb), cu un processor Dual-Core, creat pentru a oferi o experiență completă de divertisment mobil.

"Ca lider pe piața tabletelor bazate pe AndroidTM Samsung s-a dedicat creării unei varietăți de dispositive în permanență conectate și bogate în caracteristici performante", a declarat DJ Lee, Vice-președinte Executiv în cadrul Samsung Electronics. "Samsung GALAXY Tab 10.1 adaugă valoare portofoliului nostru de dispositive media inteligente. Având un ecran de 10.1 inch și boxe dual surround-sound, tableta permite utilizatorilor să se bucure de tot ceea ce oferă multimedia fără ca mobilitatea să fie compromisă."

Patrick Chomet, Group Director of Terminals în cadrul Vodafone, spune: "Clienții Vodafone din peste 20 de piețe din lumea întragă vor fi primii care să poată utiliza GALAXY Tab 10.1, în primăvară, atunci când va fi disponibilă spre vânzare. Samsung a creat pentru platforma Android 3.0 un dispozitiv stilat, primul care va prezenta Honeycomb în multe dintre aceste piețe. Tarifele pentru traficul de date și rețelele de mare viteză ale Vodafone, măresc plăcerea utilizării GALAXY Tab 10.1."

În contextul creșterii interesului pentru piața de tablete, Samsung și Vodafone au încheiat un parteneriat pentru a veni în întămpinarea cererii consumatorilor, oferindu-le modalitatea perfectă de a se bucura de numărul uriaș de oportunități furnizate de platforma Android. Fie că este vorba de jocuri, citirea eBook-urilor sau actualizarea statusului de pe Facebook, Samsung GALAXY Tab 10.1, un dispozitiv ultra subțire și foarte ușor, oferă o experiență completă de divertisment, construită pe succesul uriaș al precedentului Samsung GALAXY Tab, vândut în peste 2 milioane de exemplare.

GALAXY Tab 10.1 inch - 1

Experiență completă în divertisment

Ecranul de 10.1" cu display WXGA TFT LCD are o rezoluție deosebit de clară (1280 x 800), prin care Samsung GALAXY Tab 10.1 devine un dispozitiv de neegalat, ce permite utilizatorilor să se bucure de sutele de mii de cărți, jocuri și aplicații disponibile prin intermediul Android Marketplace. Pentru a completa înalta calitate a display-ului, GALAXY Tab 10.1 include difuzoare dual surround-sound, pentru oferirea unei experiențe complete de divertisment.

Dispozitivul include o cameră de 8 megapixeli (MP) cu AF, montată pe spatele acestuia și o cameră de 2MP pe fața ecranului, ce permit utilizatorilor să își imortalizeze experiențele prin intermediul înregistrării HD și redării Full-HD, iar apoi să le împărtășească celor dragi. Datorită browser-ului Android browser și a Flash 10.1, Samsung GALAXY Tab 10.1 este dispozitivul perfect pentru accesarea totală a Internetului, de oriunde te-ai afla.

GALAXY Tab 10.1 inch - 2

Performanță și viteză

Utilizând cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android destinat tabletelor, Samsung a creat un dispozitiv puternic și ultra rapid.

Samsung GALAXY Tab 10.1 include un procesor Dual Core de 1GHz ce oferă o viteză nemaiîntâlnită pentru redarea de conținut multimedia și navigarea pe Internet. Procesorul Dual Core, memoria low power DDR2 și bateria de 6860mAh fac tableta un dispozitiv perfect pentru gestionarea diverselor task-uri, economisind în același timp energie.

GALAXY Tab 10.1 inch - 3

Portabilitate crescută

Cântărind doar 599g și având o lățime de 10,9mm, GALAXY Tab 10.1 este mai ușor, mai subțire și oferă o mai mare portabilitate decât competitorii săi, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de multele sale funcții oriunde s-ar afla. Pentru consumatorul care are nevoie să fie mereu conectat, Samsung a inclus ca standard și un HSPA+ ultra rapid de 21Mbps, Bluetooth 2.1+EDR și o antenă duală Wi-Fi. Acestea sporesc viteza de download mobil și reduc timpul necesar transferului de date.

Specificaţii Samsung GALAXY Tab 10.1 inch

Reţea: HSPA+ 21Mbps 850/900/1900/2100; EDGE/GPRS 850/900/1800/1900

Sistem de operare: Android 3.0 (Honeycomb)

Procesor: 1GHz, Dual Core

Afişaj: 10.1” 1280 x 800 (WXGA) TFT

Camera: Principală (Spate) - Camera AF 8 MP cu LED Flash / Secundara (Faţă) – 2 MP

Video: Format :MPEG4/H263/H264; Playback : 1080p FullHD Video @ 30fps; Înregistrare: 1080p FullHD Video @ 24fps

Audio: formate suportate - MP3, AAC, AAC+, eAAC+, OGG, MIDI, AMR-NB/WB; jack căşti 3.5mm; boxă stereo

Conectivitate: Bluetooth 2.1 + EDR; USB 2.0; WiFi 802.11 (a/b/g/n)

 

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    MSI va lansa trei tablete touchscreen de 10.1 inch în iunie
    MSI va lansa trei tablete touchscreen de 10.1 inch…

    Compania taiwaneză Micro-Star International (MSI) va lansa trei tablete de 10.1 inch dedicate mediului de afaceri, două dintre ele cu sistem de operare Windows 7 și una cu Honeycomb…

    Conținut TV direct pe tabletele Samsung, cu noua aplicație Seenow
    Conținut TV direct pe tabletele Samsung, cu noua…

    Direct One și Samsung Electronics România au lansat în premieră în România, aplicația Seenow, care oferă acces în timp real la conținutul transmis de posturi TV românești.