Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus G74 și noul Asus G53

01.03.2011

Asus aduce la CeBIT 2011 două noi modele din seria ROG dedicată gamerilor, ambele sunt cât se poate de interesante: G74Sx care vine cu un design schimbat iar noul G53 cu ecran 3D deadzone-free ce nu necesită ochelari pentru a viziona conținut 3D.
Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus G74 și noul Asus G53
Astăzi la CeBIT se pot admira aceste noi notebook-uri din gama Republic of Gamers (ROG), Asus G74Sx vine echipat cu cele mai noi procesoare Intel Sandy Bridge din gama i5 și i7 și bineînțeles cu plăci video de ultimă generație de la Nvidia, tehnologia 3D Vision va fi o dotare standard pentru noua serie G74 de la Asus. Sistemul de răcire utilizat folosește ca și vechea generație două ventilatoare cu management inteligent pentru a răci monștrii de sub capotă, procesorul respectiv placa video. Un alt element pe care cei de la Asus îl scot în evidență este design-ul special al modelului G74Sx care facilitează accesul atât la hard disk-uri cât și la sloturile de memorie RAM, fie vorba între noi nici la seria precedentă, G73 accesul nu era complicat, un upgdare fiind la îndemâna oricui are o șurubelniță de dimensiuni mici. Mai jos puteți admira câteva poze cu G74 în care am sesizat două aspecte importante prin care G74 diferă la față de G73.

1. Design-ul exteriorului nu mai este atât de fluent, partea din spate se termină oarecum brusc și personal nu am apreciat acestă schimbare de design, iar fantele prin care aerul evacuat iese din laptop sunt acum poziționate în partea centrală din spate, un aspect de asemenea nu foarte plăcut vizual vorbind, s-ar putea sa fie mai eficiente dar nu arată bine deloc.

2. Tastatura a făcut un salt uriaș înainte, pare să fie mult mai mare, mai aerisită iar zona numerică acum chiar poate fi utilizată, tastele acestei zone nu au mai fost micșorate așa cum se întâmpla la modelul G73.


Asus G74Sx Asus G74Sx
Asus G74Sx Asus G74Sx
Asus G74Sx Asus G74Sx

Lângă G74Sx care este modelul cu ecran de 17.3 inch avem prezentat noul Asus G53 cu ecran de 15.6 inch care vine cu noutăți doar în ceea ce privește tehnologiile integrate, design-ul carcasei fiind identic cu seria precedentă. Tehnologia cea mai importantă care merită toată atenția și pe care abia așteptăm să o testăm este deadzone-free 3D, cer este un ecran capabil să redea conținut 3D fără ajutorul ochelarilor 3D cu care deja ne-am obișnuit. O să fie un an interesant în ceea ce privește ascensiunea acestei noi tehnologii.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    CeBIT 2011: Lenovo şi Tobii prezintă laptopul controlat cu ajutorul ochilor
    CeBIT 2011: Lenovo şi Tobii prezintă laptopul controlat…

    Lenovo și Tobii Technology au prezentat la CeBIT 2011 un prototip de notebook ce poate fi controlat prin mișcările ochilor.

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

    Acer Aspire One AOD255 rulează Windows XP sau Android
    Acer Aspire One AOD255 rulează Windows XP sau Android

    Noul Aspire One AOD255 de la Acer revoluționează lumea netbook-urilor, rulând două sisteme de operare, fie Windows XP, fie mult comentatul Android, informează DigitalTrends.com.

    ASUS G74 și Rampage III Black Edition câștigă premiul reddot design
    ASUS G74 și Rampage III Black Edition câștigă…

    Echipa ROG, după succesele de anul trecut câștigate cu laptopurile G73 și G53 și cu Rampage III Extreme, câștigă din nou premiul reddot design pentru ultimul notebook de gaming,…