Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Xtex lansează tableta My Tablet 7 la un preţ de doar 150$

20.04.2012

Xtex, o companie mică în domeniul tabletelor, are o ofertă de nerefuzat, o tabletă cu ecran de 7 inch, un CPU de 1.5 GHz şi sistem de operare Android 4.0 la doar 150$.
Xtex lansează tableta My Tablet 7 la un preţ de doar 150$

Xtex este o companie relativ anonimă pe piaţa tabletelor, ce prezintă o oferă greu de refuzat pentru amatorii de tablete constrânşi de un buget modest: o tabletă cu software de ultimă generaţie şi hardware competitiv, la un preţ de numai 150 dolari. 

Chiar dacă aspectul exterior nu este unul care să taie răsuflarea, totuşi My Tablet 7 pune la dispoziţie un procesor single-core ce rulează la o frecvenţă de tact de 1.5 GHz , 1 GB memorie RAM, conectivitate WiFi pentru acces la internet şi 16 GB spaţiu de stocare intern, în care este găzduită versiunea 4.0.3 a sistemului de operare Android. Nu lipsesc nici dotări considerate opţionale la produse mai scumpe: cameră frontală de 2 MP, port-uri USB şi miniUSB, ieşire HDMI, ieşire pentru căşti şi slot SD pentru extinderea spaţiului de stocare. Acumulatorul instalat are o capacitate de 3200 mAh şi ar trebui să ofere până la 5 - 6 ore de mobilitate.

Xtex My Tablet 7Xtex My Tablet 7

Pentru preţul plătit avem parte de un ecran cu diagonala 7 inch, ce suportă rezoluţia 800 x 480 pixeli şi dispune de interfaţă capacitivă.  Sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich este livrat cu interfaţa clasică Android şi o selecţie de aplicaţii în care se regăsesc nume ca Dropbox şi Skype. My Tablet 7 este disponibilă în versiuni de culoare neagră, alb şi roz.

Xtex My Tablet 7

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

    Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…