Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











AllDro 3 – prima tabletă Allview cu diagonală de 10 inch

21.12.2011

Allview anunță lansarea în gama de produse DroSeries a unei noi tablete cu ecran multitouch capacitiv de 10 inch în format 4:3 - AllDro3 .
AllDro 3 – prima tabletă Allview cu diagonală de 10 inch

Modelul rulează sistemul de operare Android 2.3, dispune de un procesor performant Cortex A8 de 1GHz cu suport Flash Player și se poate conecta la internet prin Wi-Fi.

AllDro 3 a fost proiectată pentru oamenii de afaceri care au nevoie de un dispozitiv performant, cu un ecran generos, în cadrul întâlnirilor și prezentărilor și nu în ultimul rând pentru pasionații de lectură care pot citi confortabil ore în șir cărțile preferate. Sistemul Android cu multitudinea de aplicații disponibile completează funcționalitățile tabletei și transformă utilizarea acesteia într-o experiență foarte placută.” a declarat Silvia Soare, Manager Marketing.

Noua tableta este eficientă și practică în managementul documentelor și în susținerea prezentărilor pentru că permite vizualizarea și editarea cu ușurință a informațiilor direct pe ecranul de 10”. Mai mult, prin intermediul cablului HDMI sau prin conectarea la un dispozitiv DLNA, AllDro 3 poate reda pe televizor sau proiector fișierele salvate în memorie. Prin accesarea protocolurilor “remote desktop” tableta poate reda și datele stocate pe servere sau PC-uri aflate la distanță.

AllDro 3 oferă o experiență îmbunătățită și din punct de vedere al introducerii textelor. Aceasta prezintă două modalități de scriere, adaptate preferințelor fiecărui utilizator: pen-ul capacitiv și/sau funcția de recunoaștere intuitivă a cuvintelor în limba română oferită de aplicația Multiling.

Camera foto integrată a modelului permite înregistrarea video sau realizarea de fotografii care pot fi apoi postate pe paginile rețelelor de socializare sau transmise direct pe e-mail. Prin aplicația Fring camera frontală permite realizarea de apeluri video în cele mai bune condiții. De asemenea, tableta oferă posibilitatea stocării fotografiilor și videoclipurilor realizate în memoria sa internă de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin microSD card.

În ceea ce privește serviciile de suport, AllDro 3 are în meniu trei aplicații proprii: AplyStore, AllNews și Stunnel. În AplyStore se pot descarcă aplicații gratuite, în Stunnel se pot găsi setări în portalul Selfcare, întrebări frecvente și detalii despre service, în timp ce aplicația AllNews prezintă cele mai recente știri din toate domeniile de interes.

Tableta AllDro 3 este disponibilă în magazinele partenere și în mediul online la prețul de 1149 lei. Pachetul de vânzare cuprinde alături de tableta și o husp de protecție.

Am găsit pentru dumneavoastră acest produs în următoarele magazine:

Evomag - Allview AllDro 3 4GB preț 1.149,00 Lei

Altex - Allview AllDro 3 4GB preț 1.149,00 Lei

PCFun - Allview AllDro 3 4GB preț 1.149,00 Lei

MediaGalaxy - Allview AllDro 3 4GB preț 1.149,00 Lei

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Allview lansează netbookul APC N570 Dual Core
    Allview lansează netbookul APC N570 Dual Core

    Allview a anunţat lansarea unui nou dispozitiv din gama de notebook-uri a companiei. Laptop-ul APC N570 Dual Core e un laptop accesibil şi poate fi achiziţionat începând cu această…

    Archos prezintă tableta Arnova 9 G2 din segmentul buget
    Archos prezintă tableta Arnova 9 G2 din segmentul…

    Noua tabletă Archos Arnova 9 G2 pare să fie definiția unui amestec de calitate. Aceasta face parte din linia de buget Arnova așadar ne putem aștepta la un preț de achiziție relativ…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…