Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Va înceta oare Lenovo producția de netbookuri?

27.02.2012

Computer World a observat că pe site-ul oficial Lenovo, linia de laptopuri S nu mai este disponibilă, după ce au contactat compania, au aflat că aceasta nu va înlocui linia prea curând.
Va înceta oare Lenovo producția de netbookuri?

Lenovo a prezentat la CES 2012 noua serie S de laptopuri low-cost și se pare ca noile dispozitive IdeaPad S110, S200 și S206 nu au avut timp să se bucure de o prea mare atenție. Încă nu este sigur dacă compania va continua cu producția de netbookuri, este posibil ca purtătorul de cuvânt al companiei să spus că vechile modele din serie S au fost vândute și că noile versiuni prezentate la CES nu sunt încă disponibile. Vânzările de netbookuri sunt în continuă scădere pe întreaga piață IT. Dell deja a încetat producția de netbookuri iar Intel, principalul producător de procesoare pentru astfel de dispozitive, a afirmat că livrările netbookurilor cu procesoare Intel Atom au fost mai mici în 2011 decât în 2010.

Un netbook cu ecran de 10 inch are un preț aproximativ de 300$, deci nu acestea nu oferă companiilor un profit prea mare, iar cererile tot mai mari ale tabletelor au împins netbookurilor câtre margine.

Majoritatea companiilor producătoare de sisteme portabile au decis că deși ecranele de 10 inch sunt perfecte pentru tablete, notebookurile trebuie să aibă un ecran de minim 11.6 inch.

 Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Acer Iconia Tab A200 - videoclip de prezentare
    Acer Iconia Tab A200 - videoclip de prezentare

    Un videoclip ce prezintă viitoare tabletă Acer Iconia Tab A200 a fost făcut public de către un blog francez, iLoveTablette.

    Samsung NF208, fără sistem de operare
    Samsung NF208, fără sistem de operare

    Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.