Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS PadFone și seria Transformer Pad

28.02.2012

Jonney Shih, Directorul Executiv ASUS, a prezentat cele mai recente echipamente mobile ale companiei și a expus viziunea sa despre cloud computing.
ASUS PadFone și seria Transformer Pad

În cadrul conferinței de presă ASUS “Incredibly Mobile Endless Possibilities”, Jonney Shih a dezvăluit revoluționarul PadFone și viitoarea linie de tablete Transformer Pad.

 “A sosit în sfârșit momentul când fiecare ecran din viața voastră poate transcende într-un portal cu acces în timp real în lumea digitală” a declarat domnul Shih în timp ce prezenta ASUS PadFone care se transformă într-o combinație 3-în-1 de telefon, tabletă și notebook atunci când este accesorizat cu PadFone Station și PadFone Station Dock.

 ASUS PadFone este un telefon inteligent ce beneficiază de un ecran Super AMOLED qHD de 4.3 inci, cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core și o cameră ultra-precisă de 8 megapixeli cu procesor de imagine Fuji, toate învelite într-un design rafinat, optimizat pentru sistemul de operare Android 4.0.

 Atunci când este plasat în PadFone Station, acesta se transformă într-o tabletă de 10.1 inci cu o capacitate a bateriei de 5 ori mai mare. PadFone oferă o versatilitate nemaiîntâlnită prin tehnologia proprietară ASUS Dynamic Display care permite tranziția fără întrerupere între ecranele PadFone și PadFone Station. Pe lângă acestea, PadFone Station oferă opțional o tastatură dock ce transformă Padfone într-un calculator ultraportabil. PadFone vine, de asemenea, cu opțiunea PadFone Stylus Headset care constă într-un creion electronic Bluetooth ce se transformă într-o cască cu microfon pentru preluarea ușoară a apelurilor.

 ASUS schimbă tendințele dispozitivelor mobile cu noua linie inovativă ASUS Transformer Pad. Cu trei modele distincte potrivite nevoilor unice ale utilizatorilor mobili, ASUS urmărește satisfacerea cererii cu o gamă diversă de produse.

 Linia ASUS Transformer Pad include Transformer Pad Prime și viitoarele game Transformer Pad Infinity și ASUS Transformer Pad 300.

 Seria Transformer Pad Infinity este pregătită pentru divertismentul HD mobil, integrând impresionantul ecran Super IPS+ Full HD 1920x1200 și tehnologia ASUS SonicMaster. Gama Transformer Pad 300 este o platformă mobilă ideală pentru jocuri și navigare web datorită procesorului NVIDIA Tegra 3 quad-core și a ecranului IPS de 10.1 inci și cu rezoluție de 1280x800 pixeli.

ASUS PadFoneASUS PadFoneASUS Transformer Pad InfinityASUS Transformer Pad 300

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

    ASUS prezintă la MWC 2012 tabletele TF Pad Infinity și TF Pad 300
    ASUS prezintă la MWC 2012 tabletele TF Pad Infinity…

    Titlul ASUS Eee a apărut prima oară odată cu linia de netbookuri a companiei, urmând apoi și o linie de tablete. Cum piața netbookurilor este în scădere, ASUS a decis ca începând…

    ASUS începe luna aceasta distribuirea PadFone-ului
    ASUS începe luna aceasta distribuirea PadFone-ului

    ASUS a prezentat conceptul PadFone timp de aproape un an, iar acum compania este pregătită să accepte comenzile.

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…