Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Toshiba prezintă noua gamă de laptopuri gaming Qosmio X770 și Qosmio X770 3D

Toshiba prezintă noua gamă de laptopuri gaming Qosmio X770 și Qosmio X770 3D

01 iunie 2011
Toshiba prezintă noua gamă de laptopuri de joc. Destinate jucătorilor pasionați, modelele din familia Qosmio X770 oferă cele mai impresionante tehnologii și per ansamblu o experiență de joc extraordinară, capabilă de randări extrem de realiste.
Toshiba prezintă noua gamă de laptopuri gaming Qosmio X770 și Qosmio X770 3D

Modelul Qosmio 3D este compatibil cu tehnologia ochelarilor shutter activi 3D și ridică din nou ștacheta gaming-ului mobil. Modelul Qosmio X770 3D și versiunea non-3D, modelul Qosmio X770, vor fi disponibile în Europa în al doilea trimestru al anului.

Qosmio X770: conceput pentru o experiență de joc superioară

Modelul Qosmio X770 răspunde cerințelor extraordinare ale pasionaților de jocuri și oferă puterea de procesare necesară sesiunilor de joc avansat. Sistemul este dotat cu un procesor puternic quad-core și cu soluția grafică de ultimă oră de la NVIDIA. Aceasta oferă calitate vizuală la standard 1080p, cu performanțe de joc superioare soluțiilor grafice ale generației anterioare de laptopuri, care randează chiar și cele mai rapide scene de acțiune. În plus, sistemul este dotat cu 4 GB, 6 GB sau chiar 8 GB de memorie RAM și cu un ecran de 43,9 cm (17,3 inch) HD+. Drive-ul Solid State Hybrid 4G cu Tehnologie Adaptive Memory susține puterea premium de procesare și permite pornirea foarte rapidă, în timp ce interfața HDMI conectează laptopul la un TV cu diagonală mare.

Qosmio X770 3D: gaming pentru dimensiunea a treiaToshiba Qosmio X770 3D

În plus față de specificațiile anterioare, Qosmio X770 3D oferă un ecran de 43,9 cm (17,3 inch) Full HD 3D, compatibil cu tehnologia nVIDIA 3D Vision, care permite utilizatorilor să obțină o imagine 3D prin intermediul ochelarilor active shutter. Astfel, Qosmio X770 3D este capabil să redea jocuri tridimensionale la o calitate deosebită. Datorită timpului de răspuns de numai 5 ms, ecranul reproduce uniform scenele de acțiune, fără umbre. Webcam-ul 3D integrat oferă două lentile pentru realizarea de conferințe video 3D și pentru suprinderea instantaneelor 3D.

Qosmio X770, un sistem de sunet desăvârșit

Sunetul vibrant, deosebit este o condiție absolută pentru sistemele de gaming premium. De aceea, cele două modele Qosmio oferă difuzoare stereo și un subwoofer puterninic harman/kardon. Împreună cu tehnologia Dolby Advanced Audio, laptopurile oferă un sunet asociat în mod obișnuit cu sistemele audio high-end.

Spiritul jocului: un look atractiv și sportiv

Prin specificațiile tehnice și prin design, noile sisteme high-end de joc de la Toshiba se remarcă din mulțime. Sunt modele elegante, cu carcasă neagră texturată, cu detalii metalice și accente roșii, combinate cu tastatura iluminată roșie care oferă și keypad numeric. Cele șapte comenzi tactile oferă acces direct la aplicațiile și setările folosite frecvent și subliniază încă o dată simplitatea de folosire.

Conversia DVD-urilor 2D la 3D și opțiuni de streaming

Puterea enormă de calcul specifică modelelor Qosmio X770 recomandă sistemele pentru conversia conținutului 2D în 3D, în special pentru filmele stocate pe DVD-uri. Modelele Qosmio X770 susțin streaming-ul filmelor 3D prin interfața HDMI către televizoare 3D, pentru vizionarea filmelor 3D împreună cu prietenii și familia. În cazul modelului Qosmio X770 3D, suportul pentru nVIDIA 3DTV Play folosește puterea de calcul a unității GPU pentru conversia diferitelor jocuri de PC în format 3D și pentru redarea lor pe un televizor 3D conectat.

Toshiba Qosmio X770 3D