Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Logitech lansează noua gamă de periferice Colour Collection

Logitech lansează noua gamă de periferice Colour Collection

01 iunie 2011
Logitech a dezvăluit cea mai nouă gamă de accesorii must-have pentru calculatorul personal, Logitech Colour Collection. O împrospătare a uneia dintre cele mai populare game, noile produse încoporează culori puternice și apetisante.
Logitech lansează noua gamă de periferice Colour Collection

“Adăugăm o notă creativă celor mai populare produse,” a precizat Rory Dookey, vice președinte și manager general al diviziei Control Devices în cadrul Logitech. “Cu design-uri ce cuprind o paletă diversă de atitudini, de la craft punk la cyber chic, de la linii simple la high-definition, Logitech Colour Collection prezintă utilizatorilor modul în care tehnologia poate să vitalizeze expresia umană fără a compromite calitatea sau substanța.”

Concepute pentru a-ți transforma perifericele favorite într-o formă de expresie personală, gama de accesorii este inspirată de mixul elementelor futuriste cu cele familiare. Produsele combină avântul tehnologiei digitale cu căldura obiectelor artizanale.

Formele cu șablon și elementele pictate manual creează modele unice, evocatoare, tactile, dinamice și deosebit de expresive. Iar pentru că design-ul variază de la tastaturi la mauși și camere web, cea mai nouă colecție Logitech facilitează crearea unui ansamblu unic de dispozitive.

 Pret și disponibilitate

Logitech Colour Collection, o reflexie a stilului personal, va fi disponibilă la un preț accesibil, între 19,99 Euro și 29,99 Euro, în funcție de produs. Noile modele vor fi disponibile în Europa începând din această vară.

Logitech Colour CollectionLogitech Colour CollectionLogitech Colour CollectionLogitech Colour CollectionLogitech Colour CollectionLogitech Colour Collection