Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Intel prezintă la Computex conceptul Keeley Lake cu procesor Cedar Trail

31.05.2011

Intel a prezentat la evenimentul Computex 2011 o nou notebook ce poate fi transformat în tabletă în câteva secunde. Acest concept demonstrează capabilitățile noilor procesoare Intel Cedar Trail.
Intel prezintă la Computex conceptul Keeley Lake cu procesor Cedar Trail
Conceptul se numește Keeley Lake și folosește noile procesoare Intel Cedar Trail. După cum se poate vedea în imaginile următoare ecranul de 12.1 inch este montat pe o articulație pivotantă, astfel în câteva secunde notebookul se transformă într-o tabletă veritabilă. Deasemenea, conceptul este prevăzut cu tehnologie Intel Wireless Display ce permite streaming-ul fișierelor video HD către un televizor HDTV. Intel afirmă că momentan nu există planuri de a pune în producție acest concept.
Intel Keeley Lake



Sursa: engadget.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Intel Wireless Display va suporta streamingul audio
    Intel Wireless Display va suporta streamingul audio

    Tehnologia Wireless Display de la Intel se va extinde și pentru streamingul wireless al fișierelor audio și către o gamă mai largă de dispozitive. Noul concept a fost prezentat la…

    Fujitsu LifeBook AH572 3D cu tehnologia WiDi 2.0
    Fujitsu LifeBook AH572 3D cu tehnologia WiDi 2.0

    Fujitsu a lansat noul notebook LifeBook AH572, cu ecran 3D de 15.6 inch, prevăzut cu procesor Intel Core Sandy Bridge i5 și placă video Intel HD 3000.

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…