Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Toshiba lansează mini NB520 și mini NB500

Toshiba lansează mini NB520 și mini NB500

02 decembrie 2010
Cea mai nouă gamă de netbook-uri Toshiba include modelul NB520 cu difuzoare Harman/Kardon și spartanul mini NB500.
Toshiba lansează mini NB520 și mini NB500
Toshiba Computer Systems, divizie a Toshiba Europe GmbH, anunță astăzi două noi modele în familia de netbook-uri: mini NB500 și mini NB520, model destinat utilizatorilor care își doresc un netbook subțire și elegant, cu funcții avansate. Modelul mini NB520 este primul netbook din lume care incorporează difuzoare premium de la Harman/Kardon, care asigură un sunet bine definit pentru o experiență deosebită de divertisment. Mini NB500 și NB520 vor fi disponibile în primul trimestru din 2011 în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Utilizatorii de netbook-uri apreciază sunetul deosebit

Marco Perino, General Manager, Product Marketing EMEA Toshiba Computer Systems Division: “Sistemul mini NB520 oferă o experiență audio deosebită datorită celor mai mici difuzoare Harman/Kardon incluse în configurația unui sistem mobil atât de subțire și de elegant. Astfel, mini NB520 reușește să răspundă în premieră cerințelor premium ale utilizatorilor.”

81,4% dintre utilizatorii de netbook-uri au declarat că pentru ei contează foarte mult ca sistemul mobil să ofere sunet de calitate. Mai mult de două treimi dintre utilizatorii de netbook-uri folosesc difuzoarele pentru redarea muzicii sau pentru urmărirea unui film când sunt singuri acasă, iar 40% când vizionează filme împreună cu prietenii.

Bass puternic și sunete înalte bine definite

În ciuda dimensiunilor minione, mini NB520 are un cuvânt greu de spus din perspectiva audio, datorită difuzoarelor de 2 Wați Harman/Kardon®, care asigură volum și definiție surprinzătoare pentru netbook-uri. Suportul pentru Dolby® Advanced AudioTM prin care se oferă o experiență naturală audio pentru redarea de muzică sau de filme la calitate HD (720p).

Funcția Sleep and Music permite utilizatorilor care și-au stocat colecția de muzică pe un MP3 player separat să-l conecteze pe acesta la netbook și să asculte melodiile redate prin difuzoarele netbook-ului, fără să pornească însă sistemul.

Mini NB500 răspunde nevoilor cotidiene de computing ale utilizatorilor

Al doilea în ierarhia noii game de netbook-uri Toshiba, mini NB500 se adresează utilizatorilor care apreciază un sistem mobil subțire, cu funcții standard de computing, la un preț foarte atrăgător. În ciuda prețului accesibil, mini NB500 este unul dintre cele mai subțiri și ușoare netbook-uri de pe piață, care include un processor Intel Atom.

O delectare pentru toate simțurile

Dacă mini NB500 și mini NB520 reprezintă o apariție care place ochiului datorită look-ului discret, cu detalii metalice și model punctat, vopseaua cu textură cauciucată este o surpriză foarte plăcută pentru simțul tactil. Disponibil în cinci nuanțe vibrante (albastru, verde lime, turqoise, portocaliu și maro), sistemul le oferă utilizatorilor o paletă variată din care pot alege pentru a-i reprezenta mai bine personalitatea fiecăruia. Modelul mini NB500 este disponibil de asemenea și în varianta neagră.

Muzica aduce valoare în plus netbook-urilor

Music Place, susținut de către 7Digital, oferă un client simplu de folosit, care asigură acces la unul dintre cele mai complexe cataloage de muzică. Utilizatorii pot să descarce melodiile cumpărate și să le salveze pe PC sau în cloud, într-un spațiu de stocare personal, pe care îl pot sincroniza prin internet oricând cu diversele gadget-uri personale. Astfel se pune la dispoziție o metodă modernă prin care utilizatorii se pot bucura oricând și oriunde de conținutul multimedia.

Cele doua sisteme vor fi disponibile în Romania în luna februarie a anului viitor. Prețul pentru mini NB520, primul netbook cu difuzoare premium Harman/Kardon, va fi de aproximativ 1.500 RON.

Toshiba NB500 blackToshiba NB520 brownToshiba NB520 greenToshiba NB550D green

Specificații tehnice*

●    Intel Atom N455
●    RAM: 1GB DDR2 (maxim suportat 2 GB) (800 MHz)
●    HDD: până la 250 GB
●    Ecran LED 25,7cm (10.1'') TruBrite®, 16:9, 1,024 x 600 pixeli  
●    3x USB 2.0, 2-in-1 Card-Reader, Wireless LAN (802.11 b/g/n), Ethernet LAN
●    Cameră web VGA cu microfon
●    Autonomie: până la 8 ore prin bateria cu 6 celule;  
până la 4.5 ore cu bateria de 3 celule
●    Dimensiuni: 261,9  x 189,5 x 16,6 mm (frontal) / 35,5 mm (spate)
●    Greutate: 1,32 kg cu bateria de  6 celule, 1,15 kg cu bateria de 3 celule
●    Toshiba Media Controller, Toshiba Eco Utility, Toshiba Life Space, Toshiba ConfigFreeTM
●    Sistem de operare: Windows 7 Starter 32 bit

* Variază în funcție de configurație și de disponibilitatea locală.