Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » ASUS U36: un notebook de 19 mm grosime și diagonală de 13.3 inch

ASUS U36: un notebook de 19 mm grosime și diagonală de 13.3 inch

25 noiembrie 2010
ASUS a anunțat un nou model de notebook U36, cu o grosime de numai 19 mm, deși vine echipat cu un procesor puternic Intel Core i3, sau Core i5.
ASUS U36: un notebook de 19 mm grosime și diagonală de 13.3 inch
Alături de tehnologia ASUS Super Hybrid Engine și cardul grafic NVIDIA Optimus, U36 are o durată de viață a bateriei de până la 10 ore.

În timp ce majoritatea notebookurilor ultra-subțiri de pe piață utilizează un CPU mai slab datorită beneficiilor legate de răcire și a consumului de energie redus, ASUS U36 iese din tipare și oferă un procesor standard Intel Core i3 sau Core i5 pentru o perfomanță completă. Acest lucru este posibil datorită designului care dispersează eficient căldura emanată de CPU fără a fi nevoie de volum extra. Drept rezultat, utilizatorii care creează conținut media bogat, se joacă intensiv, sau se lansează în procese multitasking au acum la dispoziție un notebook care le acoperă necesitățile și totuși măsoară doar 19 mm în grosime.

Cu o carcasă din aliaj de aluminiu și magneziu și o baterie de 4 celule, U36 cântărește numai 1.44. kg și este cea mai bună alegere pentru cei care nu vor să se simtă împovărați atunci când se află în mișcare. Materialul din care este realizat respinge murdăria dar și apa, ceea ce înseamnă că U36 își va menține întotdeauna aspectul elegant și plăcut, iar performanțele de calcul zilnice nu le vor da bătăi de cap utilizatorilor săi.

Notebookurile ultra-subțiri sunt cunoscute pentru durata de viața foarte mare a bateriei, datorită CPU-urilor cu consum redus de energie. Deși folosește un procesor standard, U36 este capabil să ofere aceeași performanță mobilă, datorită tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine prin modul Battery Saving. Adaugând și tehnologia NVIDIA Optimus, durata de viață a bateriei poate fi extinsă până la 10 ore.

NotebookReview.ro are zilele acestea în teste noul ASUS U36, modelul de culoare argintie. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu un review complet al unui notebook care pare să fie un concurent serios al recent lansatelor Apple MacBook Air si Lenovo IdeaPad U260.

asua u3