Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Toshiba FOLIO 100 este disponibil în Europa

Toshiba FOLIO 100 este disponibil în Europa

04 noiembrie 2010
Toshiba începe distribuția în Europa a media tablet-ului FOLIO 100, gadget anunțat recent.
Toshiba FOLIO 100 este disponibil în Europa

Tablet PC-ul care ruleaza pe platformă Android oferă o experiență de divertisment complexă, dar și acces la o gamă largă de aplicații și servicii de download prin Toshiba Market Place.

Bucuria unei experiețe multimedia bogate

Media tablet-ul FOLIO 100 de 25,7 cm (10,1 inch) oferă o gamă largă de soluții de conectivitate și asigură o experiență complexă de divertisment, social networking si internet mobil. Suportul Adobe Flash 10.1 sporește capacitățile multimedia ale FOLIO 100. Un plug-in care va permite playback-ul videoclipurilor în Flash se va putea descărca gratuit prin Toshiba Market Place la mijlocul lui noiembrie 2010.

FOLIO 100 va putea fi personalizat printr-o colecție substanțială de aplicații

Prin Toshiba Market Place se pot downloada conținut și aplicații pentru FOLIO 100, conținut optimizat pentru ecranul de 10.1”. Utilizatorii pot alege din câteva sute de aplicații organizate pe categorii, printre care comunicații, jocuri, călatorii și hărți, afaceri și finanțe, e-books, utile și multe altele.

toshiba folio 100 cu android in europa

Platforma dezvoltatorilor oferă suport profesional

Pentru a sprijini dezvoltatorii de software, Toshiba oferă acces la o platformă dedicată special nevoilor acestora (www.toshibatouch.eu). Dezvoltatorii vor găsi instrumente utile și vor primi suport profesional pentru dezvoltarea unor noi aplicații care să fie optimizate pentru FOLIO 100 și pentru smartbook-ul Toshiba AC100. Aplicațiile încărcate pe platformă vor fi anexate portofoliului Market Place imediat ce primesc aprobare pentru ultilizarea lor pe FOLIO 100 și AC100. Un model atractiv al cotei de venituri permite dezvoltatorilor să participe cu mai mult de 70% din cota de venituri a aplicațiilor lor.

Simplificarea descărcării și a partajării

Music Place, sprijinit de 7Digital, oferă clientului o modalitate simplă de utilizare, oferind acces la unul din cele mai mari cataloage de muzică. Utilizatorii pot fie să descarce melodiile cumpărate și să le stocheze pe FOLIO 100 sau pot păstra aceste date în cloud, în spațiul lor personal, urmând apoi să sincronizeze gadgeturile prin conectarea la internet. Această opțiune reprezintă o soluție modernă prin care utilizatorul se poate bucura oricând de conținutul digital. 

toshiba folio 100