Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Nexus Silent Mouse: mouse ul care nu face click!

Nexus Silent Mouse: mouse-ul care nu face click!

03 noiembrie 2010
Gata! Nu mai ai nevoie să auzi un sunet, ca să știi că ai făcut click! De la Nexus citire...
Nexus Silent Mouse: mouse-ul care nu face click!
Compania Nexus Technology BV, Olanda, fondată în anul 2000 de către un grup de experţi în conductibilitatea căldurii şi reducerea nivelului de zgomot în industria IT, şi-a dorit cu ardoare timp de 4 ani să inventeze un mouse de la care să elimine sunetul produs de acţiunea click. Însă au realizat că un astfel de scop nu este chiar atât de simplu de atins.

Într-un final apoteotic, povestea a culminat cu apariţia lui Nexus Silent Mouse care funcţionează cu ajutorul tehnologiei patentate Silent Switch. Acest dispozitiv optic wireless 2.4G se conectează la PC, sau laptop, printr-un nano receiver de dimensiuni extrem de reduse şi posedă un buton de selecţie 1000/1600 DPI.

Nexus Technology a decretat că, atâta vreme cât avem de-a face astăzi cu track pad-uri, afişaje multi-touch etc., nu mai avem nevoie de sunetul click-ului drept confirmare că s-a realizat această acţiune. Fiecare dintre noi ar trebui să ştie când a făcut click, sau dublu-click, nu?

Cei mai fericiți clienți ai Nexus sunt cei care lucrează în televiziune, sau în studiouri de înregistrare, pentru ca Nexus Silent Mouse le asigură un mediu de lucru fără sunete sau zgomote de click care pot distrage atenția.

Caracteristici:
·  Tehnologie avansată wireless 2.4Ghz
·  Nano receiver care se depozitează în interiorul mouse-ului
·  39 canale
·  16 biti
·  1000/1600 DPI switch
·  Auto power save mode
·  Lumina senzorului: roșu
·  2 baterii AAA battery incluse
·  Dimensiuni:9,8x7,0x3,7 cm

nexus silent mouse nano receivernexus silent mouse packed