Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » ASUS Lamborghini Eee PC VX6 și a pornit motoarele!

ASUS Lamborghini Eee PC VX6 și-a pornit motoarele!

03 noiembrie 2010
ASUS a lansat oficial ultraportabilul ASUS-Lamborghini VX6 cu procesor Dual Core Intel Atom D525, grafică NVIDIA Optimus și sunet Bang & Olufsen ICEPower.
ASUS Lamborghini Eee PC VX6 și-a pornit motoarele!
ASUS a pornit motoarele celui mai recent gadget al său, ultraportabilul ASUS-Lamborghini Eee PC VX6 de 12.1 inch, creat în colaborare cu Lamborghini și inspirat de Murcielago LP640 Roadster. Cu noul procesor ultra-performant Intel Atom D525 și grafica de ultimă generație NVIDIA Ion 2, cu tehnologie NVIDIA Optimus, VX6 livrează o grafică uimitoare și sunet incredibil la viteze incredibile. Combinația de stil și performanță plus o multitudine de opțiuni de conectare inclusiv USB 3.0, Bluetooth 3.0 și Express Gate, fac din această mașină în miniatură accesoriul perfect pentru a călători cu stil.

Creat împreună cu Lamborghini, uimitorul ultraportabil Eee PC VX6 se inspiră din Murcielago LP640 Roadster și rezumă luxul și puterea acestui automobil-vedetă printr-o combinație de linii elegante, un exterior strălucitor în alb sau negru, cu blazonul Lamborghini completând design-ul capacului.

ASUS-Lamborghini Eee PC VX6 este motorizat de procesorul Dual Core Intel Atom D525 2x1.8 GHz cu tehnologia Hyper-Threading, care se va asigura că adversarii vor rămâne la linia de start. Cele patru thread-uri de procesare paralele livrează o performanță ridicată prin software multi-threaded și timpi de răspuns ultra-rapizi în aplicațiile mai solicitante.

NVIDIA Ion 2 produce o grafică uimitoare pe ecranul HD de 12.1 inch al lui VX6, cu o performanță cu până la 60% mai ridicată decât generația anterioară de grafică NVIDIA Ion. Rezultatul se traduce prin gaming cursiv care va ține pasul cu cel mai rapid jucător atunci când începe acțiunea.

Orice fan auto apreciază sunetul feroce al unui Lamborghini, iar ASUS-Lamborghini VX6 se laudă cu un sunet de aceeași calitate. Cu boxe stereo Bang & Olufsen ICEPower și SRS Premium Surround Sound, micuța mașină eliberează o rezonanță extraordinară care îți vor încânta urechile de câte ori vei urmări filme, asculta muzică sau vei juca un joc.

VX6 se bucură de beneficiile tehnologiei NVIDIA Optimus, care optimizează automat performanța grafică pentru a crea un echilibru care îmbunătățește eficiența energetică și maximizează durata de viață a bateriei până la 6 ore.