Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Sony se pregătește pentru lansarea seriei VAIO F 3D HD

Sony se pregătește pentru lansarea seriei VAIO F 3D HD

18 februarie 2011
Sony se pregăteşte de lansarea unui laptop 3D HD cu ecran de 16 inch și ochelari Active Shutter, ce vor oferi aceeași experiență vizuală ca și televizorul Bravia 3D.
Sony se pregătește pentru lansarea seriei VAIO F 3D HD
Noul notebook va fi optimizat pentru vizionarea fișierelor video și a jocurilor în format 3D.
Ecranul, un LED Backlit de 16 inch FULL HD VAIO Premium, folosește un panou cu tehnologia avansată Frame Sequential. Această tehnică complexă asigură imagini clare la un timp de răspuns foarte scurt și un unghi de vizualizare larg.

Tehnologia Frame Sequential afișează alternativ imagini full HD 3D (1920 x 1080 pixeli) pentru ochiul stâng și cel drept, cu o rată de refresh de până la 240 fps.

Utilizatorii pot face trecerea de la vizualizarea 2D la cea 3D prin apăsarea unui singure taste. De asemenea, fișierele video 2D stocate pe DVD-uri sau discuri Blu-ray pot fi convertite instantaneu într-un videoclip simulat 3D.

Noua serie VAIO F va fi echipată cu un procesor Intel Core i7, alături de placa video de ultimă generație nVIDIA GeForce cu suport DirectX 11 pentru a oferi o experiență unică atât în cazul jocurilor cât și în cel al redării fișierelor multimedia HD.

Pentru a întregi experiența cinematică oferită de noua serie VAIO F 3D, Sony a echipat notebookurile cu tehnologia S-Force Front Surround 3D ce creează un sunet surround 5.1 virtual, notele joase fiind suținute de 2 difuzoare bass-reflex integrate în laptop.

Pentru transferuri de date rapide Sony VAIO F este prevăzut cu două porturi USB 3.0, în timp ce Bluetooth-ul 3.0 oferă conexiuni stabile cu dispozitivele mobile, la o viteză de transfer mare.

Noua serie de notebookuri VAIO F 3D va fi disponibilă de la sfârșitul lunii februarie. Prețurile nu au fost încă făcute publice.

 Sursa: siliconrepublic.com