Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » GammaTech S15C: notebook rugged cu ecran HD de 15.6 inch

GammaTech S15C: notebook rugged cu ecran HD de 15.6 inch

21 februarie 2011
Notebookul GammaTech S15C pune la dispoziție performanțe excepționale la capitolul putere de procesare, iar designul său robust îl fac ideal pentru cele mai dure împrejurări.
GammaTech S15C: notebook rugged cu ecran HD de 15.6 inch

GammaTech S15C este echipat cu un ecran HD de 15.6 inch și procesor Intel Core i5/i7. Caracteristicile standard includ port serial RS232, securitate de date TPM 1.2 și un card reader. Opțiunile sistemului sunt webcam-ul de 1.3 MP și modulul Bluetooth 2.1.

Carcasa notebookului GammaTech S15C este fabricată dintr-un aliaj de magneziu pentru oferi protecție maximă componentelor din interior, laptopul fiind testat riguros după sistemul MIL-STD 810G. Notebookul S15C oferă puterea de procesare, performanțele și fiabilitatea necesară mediului în care trăim în ziua de azi.

Caracteristici:

- Rezistență împotriva cazăturilor: carcasă din aliaj de magneziu, de 20 de ori mai dură decât materialul plastic ABS, oferind o rezistență îmbunătățită semnificativ.

- Rezistență împotriva șocurilor: montarea componentelor după designul Anti-Shock protejează ecranul LCD și hard-diskul împotriva accidentelor. Designul flexibil al cablurilor conectate la hard-disk preiau din puterea șocurilor.

- Tastatura, touchpad-ul și porturile de conectare sunt protejate împotriva lichidelor, vărsate accidental, protejând componentele interioare. Sistemul de blocare al unității optice previne deschiderea accidentală a acestuia în urma unei căderi. Bateria va fi protejată de un circuit inteligent cu dublă protecție ce va preveni supraîncălzirea și daunele provocate de supratensiuni.

GammaTech S15C este diponibil la comandă pe site-ul oficial al producătorului, www.GammaTechUSA.com, prețurile pornind de la 1460$.

Gamatech S15CGamatech S15CGamatech S15CGamatech S15CGamatech S15CGamatech S15C