Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriLenovo lansează T420s, T420, T520, L420, L520 și W520 Business ThinkPads

22.02.2011

Lenovo a anunțat lansarea a şase notebookuri ThinkPad: T420s, T420, T520, L420, L520 și W520, care oferă putere de procesare maximă și vor îndeplini cu succes necesitățile utilizatorului modern.
Lenovo lansează T420s, T420, T520, L420, L520 și W520 Business ThinkPads

Aceste laptopuri au fost construite pe o nouă platformă de inovații Lenovo ce vin în întâmpinarea nevoilor de business, incluzând apeluri telefonice video și audio, funcţii inteligente de administrare a consumului de energie și a performanţei, autonomie extinsă a bateriei și o experienţă de calcul intuitivă.

ThinkPad T420s, cu un design ultra-subțire și o greutate de numai 1.81 kg, reduce timpul de pornire cu 30% datorită tehnologiei Lenovo Enhaced Experience 2.0. Notebookul T420 reușește să ridice ștacheta când vine vorba de durata de viață a bateriei , oferind o autonomie de lucru de până la 30 de ore. Sistemul de calcul mobil W520 oferă de două ori mai multă performanţă față de modelele precedente, iar seria L redă utilizatorilor fiabilitatea recunoscută a notebookurilor ThinkPad la un preț atractiv.

Lenovo ThinkPad L520

Noile laptopuri incorporează tehnologii adaptabile și autonome ce alocă puterea necesară, în mod automat, fiecărei aplicații pentru un management mai bun al performanțelor și al autonomiei bateriei. Tehnologia Intel Turbo Boost 2.0 mărește viteza procesorului în timpul task-urilor avansate, precum editarea video și aplicații 3D. Lenovo Turbo Boost permite procesorului să-şi mențină performanţa la un nivel ridicat pentru mai mult timp, păstrându-i temperatura sub nivelul limită.

Lenovo T420 oferă o autonomie de până la 9 ore cu bateria standard de 9 celule (autonomie ce poate fi crescută până la 30 de ore adăugând o baterie opțională slice de 9 celule), în timp ce T420s crește acest timp cu încă o oră, cu bateria de 6 celule și bateria opțională Optical Bay. Fiind primele notebookuri destinate mediului de afaceri ce sunt echipate cu tehnologia nVIDIA Optimus, seriile T și W cresc performanțele bateriilor cu până la 33%.

Lenovo ThinkPad T420s

Notebookurile includ o varietate de tehnologii destinate conferințelor video și audio. Modurile pentru microfon Private Chat și Conference Call permit utilizatorilor facă cu ușurință trecerea de la un mod la altul print-un singur click. Modul Private Chat poate utiliza tehnologia de suprimare a zgomotului de fond, pentru a se focaliza asupra unei singure voci, în timp ce modul Conference Call mărește aria de captare a sunetului la 360 grade în jurul laptopului. De asemenea, notebookurile sunt prevăzute cu tehnologia de suprimare a zgomotului provenit de la tastatură, eliminând acest disconfort în timpul conversațiilor prin intermedul calculatorului. Iar pentru a evita situaţiile jenante in timpul apelurilor tip conferinţă, laptopurile sunt prevăzute cu un LED pe microfon care indică faptul că acesta emite semnal audio.

Noile notebookuri ThinkPad beneficiază de performanţa şi eficienţa energetică oferite de a doua generaţie de procesoare Intel: Intel Core şi Core vPro. Seriile ThinkPad T, W și L împart aceeaşi staţie de docare pentru a simplifica desfăşurarea, a reduce costurile şi a permite partajarea componentelor hardware între colegii de echipă. Laptopurile folosesc, de asemenea, baterii comune în vederea unor costuri mai reduse şi un management al componentelor simplificat.

Pentru o mai bună securitate antreprenorială, noile ThinkPad-uri oferă mai multe nivele de securitate prin intermediul componentelor hardware, software, BIOS şi opţiuni ce includ hard drive-uri codate cu posibilitatea administrării de la distanţă, un cititor de amprente şi tehnologia Intel Anti-Theft – această tehnologie se constituie într-un mecanism de dezactivare a laptopului în cazul unui furt, pentru a preveni accesul neautorizat la date.

Lenovo ThinkPad T520

Noua caracteristică Lenovo Instant Resume menţine activată conexiunea wireless până la 99 de minute atunci când laptopul se află în Sleep Mode, eliminând astfel necesitatea autentificării şi reconectării. ThinkPad T420s oferă un sunet de calitate fiind primul notebook de business echipat cu sistemul audio Dolby Home Theater v4 - cea mai recentă tehnologie Dolby.

Seriile de notebookuri ThinkPad T, L şi W vor fi disponibile începând cu luna martie a acestui an. Preţurile pentru T420s, T420, T520, L420, L520 şi W520 încep de la 1.329$, 779$, 909$, 719$, 719$ şi respectiv 1.329$.

 


Comenteaza