Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » MSI introduce noua generație de laptopuri CX480

MSI introduce noua generație de laptopuri CX480

30 iunie 2011
MSI a introdus noua generație de laptopuri CX480, cu procesoare Intel Sandy Bridge, placă video nVIDIA GeForce GT 520M, software de recuperare Time Stamp și o baterie cu o autonomie de 8.5 ore.
MSI introduce noua generație de laptopuri CX480

MSI a dezvăluit noul CX480, disponibil în culorile negru,alb și “albastru de vară”. CX480 este partenerul ideal atunci când vă bucurați de razele de soare în zilele de vară. Vice-președintele pentru vânzări globale MSI Notebook, Eric Kuo, a afirmat că noul CX480 nu este ideal doar pentru utilizarea în aer liber, el fiind prevăzut cu un procesor de ultimă generație Intel Core i și motor grafic nVIDIA GeForce GT 520M cu 1 GB de memorie video DDR3. Tehnologiile ALS și ECO permit notebookului să atingă o autonomie de până la 8.5 ore.

MSI CX480

Opțiunile privind procesoarele ce vor fi echipate pe notebookul CX 480 includ: Intel Core i5-2410M (@ 2.30 GHz) și Intel Core i3-2310M (@ 2.10 GHz). Deasemenea, CX 480 este prevăzut și cu tehnologia proprie MSI ce permite notebookului să inițializeze sistemul de operare în jumătate din timpul necesar unui laptop standard.

Motorul grafic nVIDIA GeForce GT 520M cu 1 GB de memorie video DDR3 oferă imagini clare și pline de culoare, și deasemenea, oferă suport DirectX 11. Tehnologia GPU Boost, prezentă în noul notebook, oferă utilizatorului un balans perfect între performanță și autonomie, aceasta trecând în mod automat de la placa video integrată la cea dedicată atunci când aplicațiile lansate necesită o putere mai mare de procesare.

MSI a alocat foarte multă atenție protecției și securității astfel programul Time Stamp poate să facă o recuperare a fișierelor în numai câteva secunde prin simpla apăsarea a butonului dedicat, chiar și când sistemul nu este pornit. În mod tradițional, unitățile de stocare sunt amplasate în colțurile carcasei unui laptop, dar MSI a analizat această problemă și a încercat să țină la distanță HDD-urile de aceste colțuri, ce măresc riscul de distrugere a unității de stocare. Pe lângă această amplasare, MSI a introdus unitățile de stocare în carcase ranforsate pentru a micșora riscul de pierdere a datelor.

MSI CX480

Notebookul CX 480 este prevăzut cu tehnologia ALS (Ambient Light System) ce ajustează în mod automat luminozitatea ecranului (având la dispoziție 16 nivele de luminozitate) în funcție de lumina ambientală, astfel ochii utilizatorului nu se vor simți obosiți chiar și după o perioadă extinsă de utilizare.

Noua generație de laptopuri  au un nou design de disipare a căldurii, acest design fiind realizat prin amplasarea componentelor generatoare de căldură precum, procesorul și placa video în partea stângă-sus a carcasei. Astfel, zona de relaxare a mâinii se menține la o temperatură egală cu cea a corpului uman, asigurând comfort maxim. Deasemenea, a fost regândită și amplasarea porturilor, acum, unitatea optică se află în partea dreaptă în timp ce în partea stângă vom găsi porturile HDMI și USB 3.0. Cele două porturi din urmă beneficiează de un capac, menit să protejeze aceste porturi de praf sau alte impurități când acestea nu sunt folosite.

MSI CX480