Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Seria VAIO T, primele ultrabookuri marca Sony

03.05.2012

Sony intră pe scena ultrabook-urilor cu noua serie de laptopuri ultrasubţiri şi ultrauşoare, VAIO T.
Seria VAIO T, primele ultrabookuri marca Sony

Sony VAIO T11 este un ultrabook cu un ecran de 11.6 inch, în timp ce modelul VAIO T13 are un ecran de 13.3 inch. Ambele laptopuri urmează să fie disponibile în această lună dar Sony nu a dezvăluit încă preţurile la care pot fi achiziţionate noile laptopuri.

VAIO T13 cântăreşte 1.58 kg şi are următoarele dimensiuni: 32.25 x 22.6 x 1.77 (cm). Acesta dispune de un ecran de 13.3 inch ce oferă o rezoluţie nativă de 1366 x 768 pixeli iar Sony afirmă că bateria laptopului are o durată de viaţă de până la 9 ore. Detalii legate de modelul cu ecran mai mic, VAIO T11, nu sunt încă dezvăluite. Ambele laptopuri vor dispune de procesoare Intel Sandy Bridge, un sistem de operare Windows 7 şi fie o unitate de stocare SSD fie un hibrid, un HDD de mare capacitate şi SSD pentru a îmbunătăţi performanţele.

Sony echipează laptopurile din seria VAIO T cu porturi HDMI, VGA, Ethernet, USB 2.0, USB 3.0 şi cu un cititor de carduri SDHC.

Sony a prezentat aceste modele pentru prima oară în cadrul evenimentului CES 2012 din luna ianurie şi se pare că designul nu s-a schimbat prea mult. Este posibil ca după lansarea procesoarelor Intel Ivy Bridge pentru ultrabookuri, laptopurile din seria VAIO T să primească un upgrade. Respectivele procesoare vor fi lansare în iunie.

Sony VAIO TSony VAIO TSony VAIO TSony VAIO TSony VAIO TSony VAIO TSony VAIO TSony VAIO TSony VAIO T

Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați afla
    Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați…

    Noile notebook-uri ThinkPad X201/X201s de la Lenovo au special concepute pentru profesioniștii din ziua de azi aflați tot timpul în mișcare, oferind eficiență maximă oricând, oriunde…

    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

    Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…

    Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy Bridge
    Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy…

    Apple upgradează notebookul MacBook Air pentru a suporta noile procesoare Intel Sandy Bridge, informează Cnet.com.