Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Schimbări de TDP la Ivy Bridge U-Series

30.12.2011

Se pare că Intel nu este în măsură să îndeplinească obiectivul livrărilor pentru versiunea Ultra-Low Power a procesoarelor Ivy Bridge, care erau așteptate în aprilie, datorită unor schimbări tehnice.
Schimbări de TDP la Ivy Bridge U-Series
Un articol publicat pe 29 decembrie, la VR-Zone indică faptul că specificațiile TDP (Thermal Design Power) pentru Intel Ivy Bridge U-Series au fost ajustate, în scopul de a creşte randamentul.

TDP nominal rămâne neschimbat la 17W, iar cel mai mare TDP configurabil rămâne 25W. Schimbarea intervine la cel mai mic TDP configurabil şi modul frecvenţă redusă care a crescut de la 13W la 14W iar low power mode TDP este crescut de la 11W la 12.5W.
Aceste modificări sunt minime pentru majoritatea utilizatorilor, şi mulţi nu vor observa diferența. Cu toate acestea în unele cazuri un redesign complet al sistemului de răcire poate fi necesar, adăugând eventual o creștere de costuri pentru produsul final.
Platforma Ivy Bridge Ultrabook este în prezent programată pentru lansare în luna mai, oferind proiectanţilor de sisteme câteva luni pentru reproiectarea produselor și pregătirea lor pentru piaţă.

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației
Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat…

Lenovo și Intel au anunțat lansarea unei noi serii de notebookuri, Classmate+, având ca scop îmbunătățirea educației elevilor din școala generală.

citeste articol +
LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.

citeste articol +
Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…

citeste articol +