Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D

18.04.2011

Dell îşi reafirmă poziția pe piața notebookurilor de gaming cu noul Alienware M18x, echipat cu procesor de mare putere Intel Sandy Bridge și ecran Full HD 3D.
Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D

Conform laptoping.com, Dell va introduce pe piața notebookurilor de gaming noul Alienware M18x cu ecran de 18.4 inch şi cu capabilitați 3D, un procesor de mare putere bazat pe platforma Sandy Bridge de la Intel și două plăci video.

Alături de ecranul Full HD 3D, laptopul este prevăzut cu un procesor Intel Core i7, cu posibilitate de overclocking până la 4 GHz, iar motoarele grafice includ fie o singură placă video dedicată nVIDIA GeForce GTX 460M, fie două placi AMD Radeon HD 6970M.

De asemenea, notebookul este echipat cu un HDD de 750 GB și memorie RAM până la 32 GB DDR3. Ca și aspect, noul M18x are același șașiu și același design ca modelul mai mic, Alienware M17x, cu ecran de 17.3 inch.

Prețul notebookului Alienware M18x va porni de la 2090$.

 

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

    ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

    Alienware M11x va integra procesoare Intel i5/i7 Sandy Bridge
    Alienware M11x va integra procesoare Intel i5/i7 Sandy…

    Dell a decis să facă un update notebookurilor de gaming la începutul lunii aprilie, astfel Alienware M11x R3 va primi un procesor Intel Sandy Bridge, memorie RAM cu o viteză mai mare…

    AMD a lansat cel mai rapid motor grafic cu un singur procesor, Radeon HD 6990M
    AMD a lansat cel mai rapid motor grafic cu un singur…

    AMD a lansat cel mai rapid motor grafic cu un singur procesor, AMD Radeon HD 6990M GPU. Noua placă video oferă cu până la 25% viteză mai mare de procesare grafică decât orice alt…

    Eurocom integrează în sistemele sale noua placă video AMD Radeon HD 6970
    Eurocom integrează în sistemele sale noua placă…

    Eurocom a anunțat că vor începe imediat echiparea unei serii mari de notebookuri și stații de lucru cu noua placă video AMD Radeon HD 6970M.