Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung lansează Galaxy Tab 2.0 (7.0)

13.02.2012

Samsung extinde seria Galaxy TAB cu noua tableta Galaxy Tab 2.0 cu Android 4.0 și un procesor dual-core la 1 GHZ.
Samsung lansează Galaxy Tab 2.0 (7.0)

Samsung lansează cea mai nouă tabletă, Galaxy Tab 2.0 (7.0), cu sistem de operare Android Ice Cream Sandwich. Această dispune de un ecran PLS LCD de 7 inch cu o rezoluție nativă de 1024 x 600 pixeli, un procesor dual-core tactat la 1 GHz și 1 GB de memorie RAM. Tableta este disponibilă atât în versiunea WiFi cât și 3G.

Sunt câteva aspecte ce conduc la faptul că această tabletă este una de buget, fiind mai mult modelul entry-level din gama Galaxy Tab a companiei Samsung. Camera principală este de tip fixed-focud și nu are un flash LED iar camera frontală este de tip VGA. Deasemenea, noul model are o grosime de 10.5 mm, mult mai mare față de celelalte dispozitive produse de Samsung.

Grosimea se poate justifica prin faptul că tableta acomodează module WiFi, Bluetooth 3.0, GPS și HSPA+. Galaxy Tab 2.0 are o capacitate de stocare de 16 sau 32 GB, ce poate fi mărită prin intermediul slotului de card microSD.

Samsung Galaxy Tab 2.0 va fi disponibilă începând cu luna martie, prețurile nu au fost detaliate.

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

    Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

    Samsung prezintă noua serie GALAXY Tab 2 la MWC 2012
    Samsung prezintă noua serie GALAXY Tab 2 la MWC 2012

    Samsung prezintă noua gamă de tablete din 2012. Seria de tablete Galaxy Tab 2 include un model de 7” şi unul de 10.1” şi va fi disponibilă în România începând cu luna aprilie…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…