Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Samsung intenționează să integreze noile procesoare AMD Llano

Samsung intenționează să integreze noile procesoare AMD Llano

30 martie 2011
Noile procesoare Fusion de la AMD au reușit să atragă atenția asupra lor, astfel compania Samsung, alături de alte mari companii, plănuiește să lanseze un număr important de notebookuri bazate pe platforma Llano în vara anului 2011.
Samsung intenționează să integreze noile procesoare AMD Llano

Llano reprezintă procesoarele Fusion de a doua generație de la AMD și include procesoare cu două din patru nuclee utilizate pentru GPU-uri ce suportă DirectX 11.

CPU și GPU sunt asamblate pe un singur cip de suport, astfel APU-ul rezultat oferă un consum de putere redus, dar și o putere de procesare uimitoare. AMD plănuieşte să integreze aceste procesoare pe notebookurile mid-range și high-end.

Detalii privind performanțele oferite nu au fost încă dezvăluite, dar un videoclip postat pe YouTube de către AMD a demonstrat că noile cipuri pot ține pasul cu procesoarele Intel Sandy Bridge, în special la capitolul grafică.

Samsung are de gând să devină cea mai mare companie ce integrează noile procesoare AMD pe platformele notebookurilor sale, poziție ocupată momentan de compania Acer.

Primul laptop prevăzut cu procesor AMD Llano este așteptat să intre pe piața internațională spre sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie.

 Sursa: news.softpedia.com

Taguri

AMD, Llano, Samsung,