Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung dezvăluie în premieră noua linie de Audio Docks

05.01.2012

Samsung prezintă primul audio dock multi-device cu tehnologie cu tub vidat și primul audio dock cu compatibilitate extinsă multi-device.
Samsung dezvăluie în premieră noua linie de Audio Docks

Samsung Electronics a lansat o nouă linie de sisteme audio dock, ce oferă o calitate a sunetului comparabilă sistemelor audio premium. Aceste sisteme au un design stilat, potrivit oricărei încăperi:

 • Sistemul Audio Samsung cu amplificator cu tub vidat– primul sistem docking din lume care încorporează tehnologia Samsung cu amplificator hibrid cu tub vidat, care suportă o gamă largă de dispozitive Galaxy S și Apple, atât prin andocare, cât și prin conexiune wireless (modelul DA-E750).

 • Dock-ul Audio Samsung pentru dispozitive Galaxy S și Apple – un sistem sofisticat, ce combină funcționalitatea cu design-ul armonios, pentru o experiență audio extreme de clară și cu conectivitatea, atât pentru dispozitivele Samsung, cât și Apple (modelul DA-E670).

Aceste noi dock-uri audio vor fi expuse la standul Samsung #12004 din Central Hall, la CES 2012, care va avea loc la Las Vegas Convention Center (LVCC), între 10 și 13 ianuarie 2012.

„Atunci când ascultăm muzică, fie că suntem singuri sau cu un grup de prieteni, trăim una dintre cele mai personale și valoroase forme de divertisment,” a declarat Sangchul Lee, Vicepreședinte Senior la Samsung Electronics. „În calitate de lideri în home entertainment, am dorit să creăm produse unice, deosebit de funcționale și cu un design atrăgător, care să ofere un sunet clar şi de impact, de care utilizatorii să se poată bucura, indiferent de dispozitivul pe care își stochează muzica.”

Tehnologie exclusivă, cu conectivitate și stil îmbunătățite

Audio Dock-ul Samsung DA-E750 este primul dock cu difuzor al companiei, care beneficiază de tehnologia exclusivă Samsung cu amplificator hibrid cu tub vidat – claritatea amplificatorului digital, combinată cu sunetul bogat oferit de tuburile vidate – pentru a oferi o experiență auditivă pură, pe placul oricărui pasionat de muzică.

Disponibile anterior numai pentru produsele audio premium, amplificatoarele cu tub vidat au fost lăudate de către pasionaţii de muzică pentru sunetul mai natural pe care îl produc, însă sunetele erau uneori distorsionate. Amplificatoarele digitale oferă un sunet clar şi sunt mai eficiente din punct de vedere energetic și pot fi conținute de o formă mai mică. Prin combinarea a ceea ce este mai bun în ambele tehnologiile, Samsung a inovat acest domeniu, ridicând ștacheta în domeniul calității sunetului pentru produsele audio mainstream. Tubul vacuum este folosit în pre-amplificator, în timp ce amplificatorul de putere folosește tehnologia digitală, astfel încât dock-ul audio poate să încapă într-un corp suplu și atrăgător.

DA-E750 este primul dispozitiv din industrie compatibil atât cu smartphone-urile din seria Galaxy S (precum S II si Note), cât și cu dispozitivele Apple iOS, inclusiv iPod, iPhone și chiar iPad, prin intermediul structurii unice de dual docking. Audio dock-ul se laudă cu un difuzor cu 2.1 canale și un subwoofer integrat, deosebit de puternic, de 100 watt, ce oferă și input analog (composit), precum și un port USB pentru a reda fișiere audio direct dintr-un stick USB, music player sau hard drive portabil. Formatele MP3, WMA și WAV sunt suportate.

În plus, DA-E750 suportă redarea de fișiere audio prin intermediul AllShare, pentru dispozitivele Samsung Galaxy, și Airplay, pentru dispozitivele Apple, sau prin Bluetooth, pentru dispozitivele compatibile, astfel încât utilizatorii să se bucure de uşurinţă maximă și flexibilitate.

DA-E750 are un design elegant și sofisticat – atunci când este pornit, tubul cu vid din interiorul dock-ului emite o lumină palidă și caldă, ce accentuează finisajele netede, din lemn lăcuit, și adaugă un plus de lux întregului sistem.

Samsung DA-E750

Convenabilitate și design minimalist

Dock-ul Audio Samsung DA-E670 pentru smartphone-urile Galaxy S, precum și pentru dispozitive Apple iOS este ușor de utilizat și oferă o experiență audio de înaltă calitate, încărcând în același timp bateriile fiecărui dispozitiv. Cu ajutorul suportului compact, DA-E670 este ideal pentru camera de zi, birou sau chiar și pentru dormitor sau oriunde altundeva doriți să ascultați muzică.

Dock-ul audio oferă, de asemenea, un sunet puternic datorită difuzoarelor încorporate ce însumează 40 watt de putere și un subwoofer integrat, ce permite utilizatorilor să experimenteze un răspuns bass superior celor disponibile pe stațiile de docking convenționale.

Gama de funcții ce însoțesc DA-E670 include input auxiliar și suport pentru dispozitivele Bluetooth, suport audio pentru fișiere MP3, WMA și WAV din dispozitivele de stocare portabile, conectate prin USB. Modelul include o telecomandă ușor de utilizat și, asemenea, lui DA-E750, suportă AllShare pentru dispozitivele Samsung și Airplay pentru dispozitivele Apple.

Samsung DA-E760

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

citeste articol +
Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

citeste articol +