Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung Series 7 Chronos și Gaming

25.10.2011

Samsung a anunțat introducerea a două noi notebookuri, Series 7 Chronos gândit pentru performanțe și productivitate, despre am vorbit recent, și Series 7 Gamer conceput să ofere o nouă experiență în materie de gaming.
Samsung Series 7 Chronos și Gaming

Samsung Series 7 Chronos

Samsung Series 7 Chronos este un notebook ce posedă o carcasă subțire și compact fabricată din aluminiu, pentru a-i oferi rezistență dar și pentru a obține o greutate cât mai mică. Performanțele sunt asigurate de un procesor quad-core de ultimă generație Intel Core i7, prevăzut cu tehnologia ExpressCache. Deasemenea, la capitolul performanță putem încadra și ecranul de înaltă definiție. Alături de tehnologia Samsung MAX Screen, utilizatorii se pot bucura de o mare de culori vii și bogate. Series 7 Chronos cu ecran de 13.3 inch este disponibil la un preț de 1688$, în timp ce modelul cu ecran de 15.6 inch la un preț de 1988$. Ambele modelel putea fi achiziționate începând cu mijlocul lunii noiembrie.

Samsung Series 7 Chronos

Samsung Series 7 Gaming

Samsung Series 7 Gaming este conceput astfel încât să ofere o nouă experiență la capitolul gaming. Antrenat de un procesor quad-core Intel Core i7 și o placă video dedicată AMD Radeon HD, Series 7 Gaming promite să ofere viteze de gaming uimitoare dar și o experiență vizuală pe măsură prin intermediul ecranului LED 3D de 17.3 inch cu o rezoluție nativă de 1920 x 1080 pixeli. Pentru a complete pachetul, notebookul este prevăzut cu cea mai nouă tehnologie 3D Surround Sound. Samsung Series 7 Gaming este disponibil la un preț de 2899$.

Samsung Series 7 Chronos

 Sursa: vr-zone.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

citeste articol +
Samsung introduce Series 7 Chronos
Samsung introduce Series 7 Chronos

Samsung a anunţat lansarea unui nou notebook, Samsung Series 7 Chronos, în cadrul evenimentului IFA 2011, ce va avea loc în Berlin.

citeste articol +
Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D
Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D

Dell îşi reafirmă poziția pe piața notebookurilor de gaming cu noul Alienware M18x, echipat cu procesor de mare putere Intel Sandy Bridge și ecran Full HD 3D.

citeste articol +